Fotstöd

Vikbart fotstöd för alla

Äntligen, nu kan du som har en äldre version av Eloflex hopfällbara elrullstol också montera vårt smarta vikbara fotstöd.

En av de mest efterfrågade och uppskattade förbättringarna på vår nya modell F är det smarta vikbara fotstödet. Fotstödet har dubbla leder vilket innebär att det kan vikas in under sitsen. På så sätt undviker man att det är i vägen vid i och urstigning.

Nu har vi tagit fram lösa vikbara fotstöd tillsammans med infästningar och brickor för att kunna erbjuda samma lösning för alla våra äldre stolar. Med det nya vikbara fotstödskitet kan man få samma funktionalitet på sin M-Plus, L och L-plus oavsett när man köpte den.

Fotstödet kan monteras i två höjder som standard. Man kan dessutom komplettera med vår fotstödförlängning om man har långa ben. Fotstödsförlängningen är ett extra långt fäste som ersätter det ordinarie fästet på det vikbara fotstödet.

Genom montering av förlängningen kommer fotplattan närmare marken och avståndet mellan dynan och fotplattan ökar. Detta är en praktisk lösning för den med långa ben eftersom sittställningen blir mer korrekt och kommer att upplevas som mer bekväm.