Med Eloflex på Versaille

Vi tog med en Eloflex modell L-Plus till Versaille utanför Paris för att testa och utvärdera. Det var med stort nöje vi konstaterade att den tog sig fram utan några som helst problem på de grova kullerstenarna, de lösa grusgångarna, de branta backarna och de 42 km långa trädgårdsgångarna.

Eloflex gav en ovärderlig frihet och gav möjlighet att kryssa runt i den 8 miljoner kvadratmeter stora trädgården. Vi möttes av många avundsjuka och imponerande blickar från andra besökare som till fots kämpade sig fram i parken. Efter över sju timmars turistande på Versaille hade batteriindikatorn bara sjunkit till hälften.

Även inne i själva slottet fungerade Eloflexen utan anmärkning och man tog sig enkelt runt även på trånga platser utan att känna sig i vägen. Hela slottet och alla rummen var tillgängliga för rullstolsburna och den trevliga personalen hjälpte till med förflyttning mellan våningarna med hjälp av dolda hissar.

Eloflex är en hopfällbar elrullstol med låg vikt som du enkelt tar med på flyget och i en vanlig bil. Tack vare sitt kompakta format är den smidig att köra även på trånga platser och genom smala dörrar. Den moderna tekniken, dubbla batterier och avancerade motorer ger en körsträcka på över 30 km (5 timmars kontinuerlig körning) på en enda laddning. Äntligen finns det en praktisk och användbar elrullstol för den som har svårt att gå och som vill ha friheten tillbaka. Med Eloflex blir livet lite enklare.

Vart skulle du resa om du hade en Eloflex?