Kom ut i vårsolen med Eloflex

Här i Stockholm sopar de bort gruset från gångvägarna. Det enda vårtecken som är tydligare än det är alla fina berättelser vi får från Eloflexanvändare som börjar ta längre turer igen med sina elrullstolar.

På bilden ser ni våra vänner Karin och Bengt i Uppsala som tar dagliga promenader med sina Eloflex. De var bland våra första kunder och vi blir alltid lika glada av att få uppdateringar från dem, i synnerhet en sådan här solig och vårig hälsning. Tack för att ni delar med er! Läs om när vi hälsade på Karin och Bengt.

Det blir ännu en vår där vi behöver vara extra rädda om varandra och tänka på smittspridningen. Eloflex har under året hjälpt de som har svårt att gå att komma ut i naturen. Det har även möjliggjort för många att kunna träffa vänner och familj på ett säkert avstånd. Vi ser därför fram emot en vår och sommar med mycket utevistelse i våra elrullstolar tills vi kan leva livet som vanligt igen.

Våra återförsäljare har kommit på många finurliga lösningar för att ni ska kunna prova ut vilken Eloflex som passar er på ett säkert sätt. Vill du prova en Eloflex? Hör av dig till någon av våra återförsäljare eller kontakta din arbetsterapeut.