Upplev sommaren med Eloflex

Upplev sommaren med Eloflex

Nu är sommaren här och vi hoppas på fint väder och mycket utevistelse. Eloflex hopfällbara elrullstol tar dig fram både i naturen och på stan. Den fälls enkelt ihop och får plats i en vanlig personbil. Det gör att du kan ta med dig Eloflex på alla sommarutflykter, till stugan eller husvagnen och njuta av sommaren utan att känna dig begränsad. Med en körsträcka på 30 km behöver du inte oroa dig för att batterierna ska ladda ur. 

Vi vill passa på att tacka alla som skickat in bilder och berättelser till oss. Det är så kul att se hur Eloflex har förbättrat ert liv och underlättar vardagen. Fortsätt att berätta för oss om era äventyr med era elrullstolar! Skulle du vilja dela med dig av din berättelse till andra som är intresserade av Eloflex? Hör av dig till info@eloflex.se så delar vi din historia!

Vi har öppet som vanligt i sommar och nås på telefonnummer 010-18 33 100 mellan 8:30-15:30. Notera att våra återförsäljare kan ha förändrade öppettider. Kontakta din närmaste återförsäljare för att se om de har några förändringar. Med tanke på covid-19 erbjuder flera återförsäljare även hemleverans eller andra smarta lösningar för att du på ett tryggt sätt ska kunna få hem en Eloflex. Du hittar listan med återförsäljare här

Vi önskar alla Eloflexanvändare en härlig sommar!