Eloflex – Top 5

Att Eloflex förändrar vardagen, ger ett enklare liv och större frihet är något vi ofta får höra från våra användare. Men vad är egentligen det bästa med en hopfällbar elrullstol från Eloflex? Vi har ställt frågan till våra användare. Så här svarar de:

1) Självständighet
Möjligheten att leva ett aktivt liv på sina egna villkor är det allra bästa med Eloflex enligt våra användare. Att klara sig på egen hand, att kunna ta en promenad, handla sin egen mat, gå på museum eller konsert, besöka vårdcentralen och hälsa på barnbarnen är bara några av de exempel på vardagssysslor som uppskattas.

2) Egen bil
Många lyfter fram möjligheten att åka egen bil i stället för att vara beroende av färdtjänst som en av de bästa sakerna med Eloflex. Tack vare den smarta hopfällbara konstruktionen och den låga vikten får Eloflex elrullstolar plats i en vanlig bil. Nu kan du ta med din Eloflex, oavsett om du har egen bil, blir hämtad av barn eller vänner eller om du åker taxi eller hyrbil.

3) Att resa
Att åter kunna resa och därmed uppleva nya saker i livet är något som många uppskattar. Tack vare flyggodkända batterier, låg vikt och hopfällbar konstruktion är det enkelt att ta med Eloflex på flyget. Många användare berättar dessutom om bussresor till Ullared, kryssningar till Helsingfors och tågresor till kontinenten, upplevelser som möjliggörs tack vare Eloflex.

4) Kompakt och smidig
Tack vare det kompakta formatet på Eloflex är det enkelt att ta sig fram, även i små och trånga utrymmen. Detta är något som uppskattas av många användare, och som kommer väl till pass i butiker och mataffärer, på restauranger, i små hissar och genom smala dörrar.

5) Tar liten plats
Lite överraskande lyfter många av våra användare fram fördelen med att en Eloflex tar lite plats när den inte används. Om man bara använder sin Eloflex ute är det skönt att den inte upptar hela hallen när man parkerat den hemma. Den tar dessutom lite plats på hotellrummet under resan.