tillbehör, nackstöd, vårdarstyrning, väska, batteri, fotstöd Eloflex hopfällbar elrullstol, elektrisk rullstol, vikbar, portabel, lätt, låg vikt, egen bil, flyg, resa, kompakt, smidig

Optimera din stol med Eloflex tillbehör

Eloflex är en av marknadens smartaste elrullstolar. Egenskaper som lätt, smart, kompakt och hopfällbar gör den unik. Med våra tillbehör kan du göra din Eloflex ännu smartare och anpassa den efter dina egna, individuella behov.

Vårdarstyrning

Vårdarstyrningen är en arm och ett fäste som innebär att du kan montera joysticken på ryggstödet på din Eloflex. Med vårdarstyrningen kan den som går bakom eller bredvid kör elrullstolen med hjälp av joysticken och den som sitter i åker med. En perfekt och efterfrågad lösning för äldre användare och för vissa sjukdomstillstånd.

Nackstöd

Nackstödet gör din Eloflex mer individanpassad och användbar, även för de användare som behöver lite extra stöd för huvud och nacke. Nackstödet har stora inställningsmöjligheter och kan anpassas till varje individ och behov tack vare sin smarta infästning. Med ett nackstöd på din Eloflex får du en bekväm sitt- och körställning.

Väska

Väskan är det perfekta tillbehöret för dig som vill vara lite extra rädd om din Eloflex vid transport, när du checkar in på flyget eller lastar stolen i bilen. Väskan är svart och tillverkad av tålig nylonväv. Man för väskan över Eloflexen när man har stolen hopfälld och fäster den under stolen med kardborre. Det finns två handtag på väskan.

Batteri

Eloflex originalbatterier med snabbkoppling är smidiga att byta. Kraftfulla 24 volts moderna litiumbatterier med hög effekt på 9 AH (amperetimmar) ger snabb laddningstid och lång körsträcka. Alla Eloflex originalbatterier är testade och godkända för flygtransport enligt den internationella standarden UN32.

Justerbart fotstöd

Vårt justerbara fotstöd med dubbla infästningar ger möjlighet att montera fotplattan i två olika lägen och därmed få olika avstånd mellan fotplattan och dynan. Perfekt för dig med lite längre eller lite kortare ben är medel. Avståndsjusteringen är ca 5 cm mellan de två infästningarna. Eloflex fotbågar har mjuka vadstöd, anti-halkplatta samt en kant för att hålla hälen på plats.

Dyna

Dynan på alla Eloflex är löstagbar och fodralet kan dessutom enkelt plockas av och tvättas i tvättmaskinen. Tack vare dynans standardmått kan den ersättas med din egen favoritdyna eller specialdyna. Du kan också komplettera med ytterligare en originaldyna från Eloflex om din egen börjar bli sliten, eller om du vill ha en att byta med när den andra är i tvättmaskinen.

Kontakta oss eller någon av våra återförsäljare för mer information eller för att beställa ett tillbehör.