Eloflex-Thailand-elrullstol-hopfallbar-resa-semester

Med Eloflex i Phuket

Vi fick en semesterhälsning från Thailand i veckan. Den var från Tommy som lämnat Eskilstuna och rest till Phuket med sin Eloflex. Att döma av bilderna verkar det inte gå någon nöd på varken Tommy eller elrullstolen i den 30 gradiga värmen på Sunprime Kamala Resort. Tommy låter hälsa att det fungerar fint att ta sig fram med en Eloflex överallt i Phuket och att Thailändarna är både vänliga och hjälpsamma. Även flygresan fungerade perfekt utan några som helst problem.

Tack vare min Eloflex kommer jag helt klart att fortsätta resa, säger Tommy

Eloflex är en hopfällbar elrullstol med låg vikt som du enkelt tar med på flyget. Tack vare sitt kompakta format är den smidig att köra även på trånga platser och genom smala dörrar. I hopfällbart läge är den lika liten som en medelstor resväska, och den låga vikten innebär att du enkelt kan lasta in den i taxin på resmålet eller i din egen bil. Den tar dessutom obetydlig plats på hotellrummet.

Den moderna tekniken, dubbla batterier och avancerade motorer ger en körsträcka på över 30 km (5 timmars kontinuerlig körning) på en enda laddning. Äntligen finns det en praktisk och användbar elrullstol för den som har svårt att gå och som vill ha friheten tillbaka. Med Eloflex blir livet lite enklare.

Vart skulle du resa om du hade en Eloflex?