Testad och godkänd

Kvalitet och hållbarhet är viktiga egenskaper för oss på Eloflex. Därför har vi låtit oberoende testinstitut testa och utvärdera våra hopfällbara elrullstolar. Resultatet är entydigt, Eloflex har högsta kvalitet och blir godkänd oavsett test.

Våra elrullstolar har bland annat genomgått den tuffaste testen av dem alla, den så kallade EN12184, där stolen får bekänna färg under 3 månader. Bland annat körs den 200 000 cykler i en så kallad testtrumma, och därefter tappas den i golvet 6666 gånger. Dessutom testas bromsar, stabilitet, hållbarhet, utmattning, hastighet, elektronik och mycket annat.

Eloflex är också godkänd av Läkemedelsverket i Sverige som medicinteknisk produkt, den är CE-godkänd, testad och godkänd enligt ISO-7176 samt IEC-60601 och batterierna är flyggodkända enligt UN38.

Med en testad och godkänd elrullstol från Eloflex kan du alltså känna dig lugn. När du väljer originalet får du bevisat hög kvalitet och stor pålitlighet. Med en Eloflex blir livet lite enklare. Nu kan du som har svårt att gå få friheten tillbaka.