Eloflex hopfällbar elrullstol, elektrisk rullstol, vikbar, portabel, lätt, låg vikt, egen bil, flyg, resa, kompakt, smidig

Ta elrullstolen till värmen

Nu när vintern har kommit är det bli hög tid att börja planera din nästa resa. Många längtar till värmen när temperaturen sjunker, snön faller och mörkret tränger sig på. Och tack vare Eloflex hopfällbara elrullstolar kan nu också du, som har svårt att gå och är beroende av en elektrisk rullstol, ta flyget till Thailand.

Eloflex är en helt ny generation elrullstolar som du kan checka in på flyget. Den låga vikten gör den lätt att ta med och eftersom den fälls ihop med ett enkelt handgrepp tar den lite plats, både på flyget, i bilen och där hemma. Väl framme får Eloflex plats i bagaget på en vanlig taxi.

Effektiva batterier och två starka motorer av senaste teknologi medger över 30 km körning på en enda laddning. Den smarta kompakta utformningen gör Eloflex till ett lika smidigt alternativ som en manuell rullstol, som du enkelt navigerar runt i butiker och på trånga platser

Att resa är att utvecklas, uppleva nya kulturer, ge livet en extra krydda. Dela inlägget och gilla Eloflex för att sprida budskapet om en helt ny generation hopfällbara elrullstolar som gör livet lite enklare för den som har svårt att gå.