eloflex-sydafrika-elrullstol-kapstaden

Med Eloflex i Sydafrika

Vi fick en semesterhälsning från Kapstaden i veckan. Den var från Ewa-Marie och Christer som rest till Sydafrika med sin Eloflex. De låter hälsa att man enkelt kan se sig omkring i staden med hjälp av en Eloflex. Waterfront och Green Market är några av favoriterna som vår elrullstol tagit dem till.

Bilderna är från Kirstenboschs nationalpark, en plats som verkligen är värd ett besök enligt Ewa-Marie och Christer. Här tar man sig fram med Eloflexen utan problem och håller man sig bara till de breda stenlagda gångarna kan man uppleva det mesta och komma riktigt nära naturen. På den nedre bilden har man till och med tagit sig ut på den berömda gångbron med Eloflex.

Vi blir både stolta och glada när Ewa-Marie och Christer hör av sig för att uttrycka sin glädje och tacksamhet över den frihet som Eloflex gett dem. Samtidigt blir vi så klart en smula avundsjuka när vi får en solig och varm sommarhälsning så här i början av februari.

Eloflex är en hopfällbar och smidig elrullstol med låg vikt som du enkelt tar med på flyget. Tack vare sitt kompakta format är den smidig att köra även på trånga platser och genom smala dörrar. I hopfällbart läge är den lika liten som en medelstor resväska, och den låga vikten innebär att du enkelt kan lasta in den i taxin på resmålet eller i din egen bil.

Den moderna tekniken, dubbla batterier och avancerade motorer ger en körsträcka på över 30 km (5 timmars kontinuerlig körning) på en enda laddning. Äntligen finns det en praktisk och användbar elrullstol för dig som har svårt att gå och som vill ha friheten tillbaka. Med Eloflex blir livet lite enklare.

Vart skulle du resa om du hade en Eloflex?