eloflex-mässa-hjälpmedel-elrullstol

Succé för Eloflex på mässan

Intresset för Eloflex hopfällbara elrullstolar på Hjälpmedelsmässan Hjälpmedel för Livskvalitet i Kista tidigare i veckan överträffade alla förväntningar. Visst hade vi hoppats på många besökare i vår monter, men att det tidvis skulle vara kö för att få provköra våra elrullstolar hade vi inte vågat tro.

Vi vill nu tacka alla de trevliga och intresserade besökare som kom förbi vår monter för att prova Eloflex, eller för att få veta mer om Sveriges smartaste elrullstol. Och ett extra stort tack till de Eloflexanvändare som besökte oss bara för att berätta hur otroligt nöjda de var med vår elrullstol. Det är alltid kul och inspirerande med positiv återkoppling från befintliga användare.

Eloflex är en helt ny generation hopfällbara elrullstolar med unika egenskaper, perfekta för resan och utflykten med bilen. Den låga vikten gör den lätt att ta med. Den fälls ihop med ett enkelt handgrepp vilket innebär att den tar lite plats, både hemma och i bilen. Effektiva batterier och två starka motorer av senaste teknologi medger över 30 km (5 timmar) körning på en enda laddning, och den kompakta utformningen gör Eloflex till ett lika smidigt alternativ som en manuell rullstol.