elrullstol sommarstuga promenader hopfällbar lätt

En gladare påsk med Eloflex

Påsken är här och vi går äntligen mot vår, solsken och ljusare tider. Det betyder att utomhussäsongen är framför oss, en tid då vi vill njuta av vårsolen och fågelkvitter. Längtar du också ut, vill du ta en promenad eller vill du kunna följa med till sommarstugan i påsk? Då är Eloflex hopfällbara elrullstolar det perfekta hjälpmedlet för dig som har svårt att gå.

Att besöka och nyttja sommarstället under den varma årstiden är en dröm för många, även för de som saknar styrka och kraft i benen. Med en Eloflex kan du ta dig runt på egen hand, även på ojämna underlag som grusvägar och gräsmattor. En Eloflex underlättar både din och dina anhörigas vardag.

Eloflex är en smart elrullstol som du fäller ihop med ett enkelt handgrepp på bara några sekunder. Den låga vikten gör den lätt att lasta in i din egen bil. Perfekt för dig som vill ta med elrullstolen till sommarstugan, på resan och semestern. Du kan ta med den på flyget och den får plats i bagaget på hyrbilen eller i en vanlig taxi.

Det kompakta utförandet gör den smidig att navigera på trånga platser och genom smala dörrar. Modern teknik, effektiva batterier och starka motorer ger fem timmars användning och en körsträcka på över 30 km utan laddning.

Med en hopfällbar elrullstol från Eloflex får du friheten tillbaka och livet blir lite enklare för den som har svårt att gå. Vi på Eloflex hälsar dig välkommen ut i friska luften.

Glad Påsk till er alla!