Stort intresse inom äldrevården

Flera privata företag inom äldrevården och flera kommunala ålderdomshem har den senaste tiden hört av sig till oss på Eloflex och visat mycket stort intresse för våra hopfällbara elrullstolar. Det finns flera saker som gör Eloflex elrullstolar extra lämpliga att använda inom äldrevården.

Det faktum att en elrullstol från Eloflex inte kostar nämnvärt mer än en manuell rullstolstol gör den till ett optimalt alternativ. Många äldre har inte kraft nog att själva köra sin manuella rullstol och kräver därför assistans av personalen som måste putta på vid förflyttning. Med en elrullstol från Eloflex kan de äldre förflytta sig själva och bli mer självständiga och mindre resurskrävande. Man tar enkelt en tur i parken på egen hand, och man förflyttar sig på ålderdomshemmet utan assistans.

Flera ålderdomshem intygar dessutom att möjligheten att fälla ihop Eloflexen är avgörande. Nu kan man äntligen ta med alla personer när man gör utflykter utanför ålderdomshemmet. Den kompakta hopfällbara elrullstolen från Eloflex tar minimal plats och lastas enkelt in i bussen eller en vanlig personbil.

Hemtjänsten hos flera kommuner har också upptäckt fördelarna med Eloflex. Vid hembesök tar man ofta med de äldre ut på en promenad, men då måste den man besöker har en egen rullstol. Ibland kan det dessutom vara krävande att köra runt på de lite tyngre användarna. Med en Eloflex i bagaget kan den som gör hembesöket nu istället köra de äldre utan ansträngning vilket gör promenaden till ett rent nöje.

Eloflex styrspak kan monteras på ryggstödet med ett enkelt handgrepp. Det betyder att den som sitter i inte själv måste köra, utan möjlighet ges istället för vårdaren eller personalen på ålderdomshemmet att gå vid sidan och köra.

Eloflex är den optimala elrullstolen för unga och gammal och för alla tillfällen.