Sommarens Eloflexbilder

Tack alla ni som skickat in bilder till oss från sommarens utflykter och resor. Vi älskar att få semesterhälsningar från våra användare och vi blir både stolta och glada över era historier. Fortsätt gärna maila era bilder och berättelser till oss så att vi kan sprida dem vidare till andra som är intresserade av Eloflex. 

Med en hopfällbar elrullstol från Eloflex får du friheten tillbaka och du kan leva ett aktivt liv igen. Under sommaren har vi fått mängder av semesterhälsningar från världens alla hörn. Bilder på Eloflex högt uppe på fjäll och i Alperna, från Medelhavet, Asien och USA, och från Nordens alla hörn. De vittnar alla om samma sak, att Eloflex ger möjlighet att fortsätta leva livet som man själv vill.

Du fäller enkelt ihop din Eloflex och tar med i din egen bil. Perfekt för semestern, på campingen, i husbilen och vid sommarstugan. Låg vikt och flyggodkända batterier innebär dessutom att du kan checka in den på flyget utan kostnad eller ta med den på tåget, bussen eller båten. Modern teknik och dubbla batterier ger fem timmars användning och en körsträcka på över 30 km utan laddning.

Äntligen finns det en praktisk och användbar elrullstol som gör livet lite enklare för den som har svårt att gå. Upplev mer med Eloflex!

Vart skulle du resa om du hade en Eloflex?