Jobba på Eloflex!

Är du vår nästa kundsupport-medarbetare eller vill du jobba som redovisningsassistent?

Eloflex är marknadens populäraste och mest sålda hopfällbara elrullstolar. Vi fortsätter växa och expandera och söker därför ytterligare en Kundservicemedarbetare till vår Kundtjänst i Sverige och vi söker dessutom en Redovisningsekonom till vår ekonomiavdelning. Är du serviceinriktad och motiveras av att leverera god service? Trivs du i en entreprenöriell och dynamisk miljö? Då är du rätt person att söka någon av tjänsterna hos oss på Eloflex. Vi erbjuder ett spännande jobb med stort eget ansvar.

Eloflex grundades år 2015 och tillverkar elrullstolar med unika egenskaper vilket gör Eloflex till marknadens smartaste elrullstol. Den exceptionellt låga vikten gör den lätt att ta med, den fälls ihop med ett enkelt handgrepp vilket innebär att den tar lite plats och gör den lätt att ta med i bilen. Effektiva batterier och två starka motorer av senaste teknologi medger över 30 km körning utan att du behöver ladda din elrullstol.

Eloflex är ett ungt och entreprenöriellt företag som sedan hösten 2018 ingår i Teqnion koncernen. Företaget har i dagsläget distributörer i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Schweiz och Frankrike. Eloflex söker nu en kundservicemedarbetare som vill vara en del av företagets expansionsresa.

Kundtjänstmedarbetare
Som kundservicemedarbetare hos Eloflex erbjuds du en bred och varierad roll med stort eget ansvar och goda utvecklingsmöjligheter. Du är Eloflex kunders primära kontakt och dina huvudsakliga arbetsuppgifter är orderhantering samt svara på kundärenden via telefon och mail. I rollen ingår kontakt och support gentemot såväl privat- och företagskunder. Till dina arbetsuppgifter hör även fakturahantering samt logistik och lagerhantering på så sätt att du förbereder ordrar som ska skickas till kund. Tillsammans med säljchefen ansvarar du för att förvalta och utveckla företagets showroom och du har ibland egna visningar av produkterna med befintliga och potentiella kunder.

Klicka här för att läsa mer om jobbet som kundtjänstmedarbetare. 

Redovisningsassistent
Som redovisningsassistent arbetar du brett med löpande bokföring och redovisning för både Eloflex och för vårt systerbolag Cellab (som finns på samma adress). I arbetsuppgifterna ingår bland annat kund- och leverantörsreskontra, fakturering, avstämningar och rapportering. Vidare arbetar du med månadsbokslut och avstämningar av konton. Slutligen ingår även att ta ansvar för administrativa uppgifter så som inköp av reservdelar till kund och löpande posthantering. Placeringen för tjänsten är i Eloflex lokaler som ligger vägg i vägg med Cellab i Sollentuna. Du kommer att vara anställd i Eloflex men arbeta lika mycket med båda dotterbolagen.

Klicka här för att läsa mer om jobbet som redovisningsassistent.