Eloflex rekryterar fler medarbetare

Efterfrågan på Eloflex hopfällbara elrullstolar fortsätter öka i Sverige och resten av Europa och vi måste därför förstärka vår organisation med ytterligare medarbetare till huvudkontoret i Sollentuna. Just nu söker vi en Landschef med försäljningsansvar för Sverige och dessutom en Digital marknadsförare med ansvar för Eloflex reklam och kommunikation.

Fortsatt expansion under 2020
Eloflex grundades för fyra år sedan och har sedan dess haft en kraftig tillväxt med ökande omsättning och en global närvaro i 12 länder som bland andra Skandinavien, Frankrike och Benelux. Nu fortsätter vi jobbet med att lansera Eloflex breda produktsortiment på nya marknader samtidigt som vi stärker vår relation med våra befintliga återförsäljare och utveckla vårt samarbete med våra partners i Sverige och övriga Europa.

De nya tjänsterna vänder sig till dig som vill göra skillnad förändra människors liv. Eloflex har en önskan om att göra livet lite enklare för alla som har svårt att gå. Vi vill ge våra användare frihet, skapa självständighet och en möjlighet till ett oberoende liv fyllt av glädje med hjälp av våra banbrytande elrullstolar. Ta chansen och var med på vår expansionsresa framåt!

Läs mer om respektive tjänst genom att klicka nedan:

Landschef Sverige

Digital marknadsförare med ansvar för reklam och kommunikation