eloflex-ramper-energishop-elrullstol-permobil

Smarta ramper till Eloflex

Letar du efter en ramp för att lättare kunna lasta i din Eloflex i bilen? Vi har hittat några smarta alternativ till bra pris på Energishopen. Ramperna är gjorda i aluminium och har låg vikt. De är dessutom hopfällbara och tar därför lite plats i bilen.

Vi får ofta frågor från våra användare kring hur man lättast lastar in en Eloflex i bilen. Många kan uppleva att det är tungt att lyfta stolen in i bagaget och funderar därför på om man skulle kunna rulla in den i bagaget med hjälp av en ramp. Och svaret är ja, det fungerar utmärkt att rulla, eller till och med köra Eloflex elrullstolar i hopfällt läge. En ramp kan därför göra ilastningen betydligt enklare.

När vi själva provat tycker vi det är enklare med en bred ramp istället för två skenor. Då riskerar man inte att tippskydden “fastnar” på rampens kanter, och man behöver inte heller vara lika noga med hur man placerar ramperna. Problemet med hela ramper har varit att det är svårt att få plats med dem i en vanlig bil.

Men nu har det kommit flera smarta ramper med låg vikt som går att fälla ihop både på längden och bredden, och de är därför enkla att få plats med i bilen vid sidan av din Eloflex. I värsta fall, om man har en liten bil kan man lägga in rampen i baksätet.

Vi har testat ramper från Energishopen som vi gillar. De är lätta och kompakta och dessutom prisvärda. Längden på rampen avgörs av hur hög din bil är. Tänk på att inte köpa för kort då det kan försvåra ilastandet.

Läs också: Tips på hur du enklast lastar in din Eloflex i bilen.

Klicka här för att se utbudet av rullstolsramper hos www.energishop.se