En dag med Per-Ola och Eloflex

Tack Per-Ola för att du har dokumenterat en helt vanlig dag i Malmö med din Eloflex. Din film visar att man kan fortsätta leva ett aktivt liv och att man kan behålla sin frihet även om man får svårt att gå.

Med en hopfällbar elrullstol från Eloflex kan man fortsätta resa, åka egen bil, ta en promenad, hälsa på släkt och vänner, göra utflykter, besöka barnbarnen eller spendera tid i sommarstugan. Kort sagt, med en Eloflex är allt möjligt. Eloflex ger friheten tillbaka.

Du fäller enkelt ihop din Eloflex och tar med i egen bil. Perfekt för utflykten, på campingen, i husbilen och vid sommarstugan. Låg vikt och flyggodkända batterier innebär dessutom att du kan checka in den på flyget utan kostnad eller ta med den på tåg, buss eller båt.

Eloflex är en ny typ av lätt elrullstol som är enkel att köra både inne och ute. Tack vare sitt kompakta format är den smidig att navigera även på trånga platser och genom smala dörrar. Modern teknik, effektiva batterier och starka motorer ger fem timmars användning och en körsträcka på över 30 km utan laddning.