Eloflex-Påsk-elrullstol-hopfallbar-permobil-resa-frihet

En gladare påsk med Eloflex

En hopfällbar elrullstol från Eloflex kan faktiskt göra din påsk gladare. Du som har svårt att gå får friheten tillbaka och ditt liv blir lite enklare. Det här är några av fördelarna inför påsk:

 1. Ta med den i egen bil. Eloflex är en smart elrullstol som du fäller ihop med ett enkelt handgrepp på bara några sekunder. Den lätta aluminiumkonstruktionen väger dessutom mindre än en femtedel av en traditionell elrullstol vilket gör den enkel att ta med i din egen bil. I hopfällt läge blir den lika liten som en medelstor resväska som får plats i bagaget på vilken vanlig bil som helst. Nu kan du alltså göra bilutflykter i påsk eller hälsa på släkt och vänner var helst de bor.
  .
 2. Ta med den på resan. Alla elrullstolar från Eloflex är utrustade med flyggodkända batterier vilket innebär att du kan ta med din elrullstol på semestern. Perfekt för dig som gillar värme men som inte litar på det svenska påskvädret. Förutom flyg är en Eloflex också det optimala hjälpmedlet på båtturen till Finland eller Danmark, på bussresan till Ullared eller om du skall ta tåget till släkten i påsk.
  .
 3. Ett aktivt liv. Nu när påsken är här går vi äntligen mot vår, solsken och ljusare tider. Det betyder att utomhussäsongen är framför oss, en tid då vi vill njuta av vårsolen och fågelkvitter. Längtar du också ut efter vintern, vill du återgå till ett aktivt liv och ta en promenad med någon du tycker? Eloflex hopfällbara elrullstolar ger ökad frihet till den som har svårt att gå.
  .
 4. Kompakt format. Det smidiga utförandet gör den enkel att navigera på trånga platser och genom smala dörrar. Modern teknik, effektiva batterier och starka motorer ger dessutom mer än fem timmars användning och en körsträcka på över 30 km utan laddning.
  .
 5. Framkomlighet. Våra Plus-modeller med kraftiga luftpumpade 12-tums bakhjul och extra starka motorer är perfekt för dig som skall köra ut på ojämnt underlag för att beskåda påsk-elden på nära håll. Perfekt också för dig som skall följa med på årets första tur till sommarstugan och som gillar att ta promenader på grusvägar.

Vi på Eloflex önskar er alla en riktigt glad påsk!