Slideshow Items

 • hero

  ELOFLEX MED EUROPAS TUFFASTE TEST

  Kvalitet och hållbarhet är viktiga egenskaper för oss. Vi har låtit oberoende test-institut testa våra produkter. Resultatet är entydigt, Eloflex har högsta kvalitet och blir godkänd oavsett test.

VI ÄR STOLTA ÖVER VAD DU FÅR VID KÖPET

Vi på Eloflex tycker att det är viktigt att våra produkter håller i många år innan de återvinns. Därför arbetar vi i första hand för att skapa elrullstolar med riktigt hög kvalitet som håller i många år. När du köper en elrullstol från Eloflex inkluderar vi alltid garantiservice. Skulle något gå sönder hjälper vi till att laga din Eloflex.

KÖPVILLKOR

Vid beställning ingår du ett avtal om köp när du väljer att bekräfta ditt köp via våra återförsäljare. En automatiserad orderbekräftelse kommer då att skickas till den e-postadress som angetts vid beställningstillfället. Beställda produkter förblir Eloflex egendom till dess de till fullo är betalda. 

Om du upptäcker felaktigheter på din order är det viktigt att du omgående kontaktar vår kundservice för att ändra din order. Eventuella ändringar och tillägg måste göras innan din order behandlas och skickas från oss. Vid uppenbara felaktigheter (t.ex. fel pris, tryckfel m.m.) förbehåller vi oss rätten att korrigera felet i efterhand. Om du inte är nöjd med vår korrigering har du självfallet rätt att avboka din order. 

Vi ingår endast avtal med myndig person, alternativt omyndig med målsmans medgivande samt med juridisk person.

GARANTI

Eloflex erbjuder generösa garantier på alla elrullstolar och tillbehör. Garantin täcker eventuella produktionsfel och ger dig trygghet när du väljer Eloflex.

Viktigt att notera är att garantin inte omfattar skador som orsakats av felaktig hantering, slarv, felanvändning eller skador som inte beror på tillverknings- eller materialfel. Vi betraktar dock vissa komponenter som normalt utsatta för slitage, såsom däck och sittdyna. Dessa komponenter omfattas av en funktionsgaranti, förutsatt att de används enligt de riktlinjer som finns i bruksanvisningen.

För att säkerställa att garantin är giltig, är det viktigt att alla produkter används och sköts enligt de riktlinjer som beskrivs i bruksanvisningen. För ytterligare detaljer och fullständiga garantivillkor, kontakta din lokala återförsäljare

SERVICE

Vi strävar alltid efter att våra elrullstolar ska vara följeslagare som håller i många år, innan de återvinns. Därför fokuserar vi på att skapa produkter av mycket hög kvalitet och med lång livslängd. När du väljer en elrullstol från oss, inkluderar vi garantiservice för att försäkra oss om att du är i trygga händer om något skulle behöva åtgärdas.


Men vi förstår att det inte bara handlar om att erbjuda marknadens bästa produkter; det handlar också om att leverera snabb och effektiv service. Tveka därför inte att kontakta den butik där du köpte din rullstol om du har några frågor eller funderingar. Tillsammans ser vi till att din elrullstol fortsätter att vara en trogen partner i ditt aktiva och självständiga liv.

Se kontaktinformation här.  

SÅ ARBETAR VI MED MILJÖ

Hos oss på Eloflex tar vi miljöansvaret på stort allvar. Vi arbetar alltid för att Eloflex elrullstolar ska skapa ett så litet negativt klimatavtryck som möjligt. Vårt fokus ligger på långvarig kvalitet, förnuftig frakthantering och klimatkompensation.

Vi är stolta över att inneha flera certifikat som visar vårt ansvar för miljö och klimat. När du behöver återvinna din Eloflex-elrullstol, kan du enkelt lämna in hela produkten på närmaste återvinningscentral. De tar hand om resten och ser till att resurserna återanvänds på ett ansvarsfullt sätt. 

FINANSIERING AV DIN RULLSTOL

Vi förstår att kostnaden för en eldriven rullstol kan vara en betydande faktor att ta hänsyn till, och möjligheterna är ofta olika beroende på dina individuella förutsättningar.  För att vägleda dig genom det första steget har vi listat de vanligaste alternativen här.

Förskrivning

I vissa fall kan privatpersoner söka hjälp hos lokala myndigheter eller berörda vårdinrättningar för att få ett recept på en eldriven rullstol. Vanligtvis bedömer en arbetsterapeut rätten att få en eldriven rullstol baserat på individuella "behov" och, i vissa fall, på tidigare erhållna hjälpmedel. Det är dock viktigt att notera att det kan finnas betydande regionala variationer i denna process beroende på var du är bosatt.

Förfarandet börjar i allmänhet med en diskussion med en läkare, som kan hänvisa personen till en arbetsterapeut eller en fysioterapeut. Efter bedömningen skriver vårdgivaren ut en eldriven rullstol, som sedan bedöms på en regional hjälpmedelscentral. 

Köpa på egen hand

Om arbetsterapeuten av någon anledning inte beviljar en eldriven rullstol är det fortfarande möjligt att köpa en på egen hand. Det vanligaste tillvägagångssättet är att besöka din lokala en hjälpmedelsbutik. Om det inte finns någon återförsäljare i din region är du alltid välkommen att kontakta Eloflex för att få vägledning.

 

Ansöka om ekonomiskt stöd

bland kan du behöva finansiell hjälp för att köpa den elrullstol du vill ha och behöver. Vissa återförsäljare kan erbjuda avbetalning, men ett annat alternativ (om du har lite mer tid) är att undersöka möjligheten att få ekonomiskt stöd från någon av de många fonder som finns för att förbättra livskvaliteten för personer med funktionshinder.

VANLIGA FRÅGOR

 • Ja, Eloflex elrullstolar uppfyller IATA och Transportstyrelsens alla krav för få tas med på flyget. Vi rekommenderar vi att du läser igenom informationen vi sammanställt under Tips & Trix innan din resa. Där beskriver vi proceduren, regelverket och våra egna erfarenheter i syfte att göra det lite enklare för dig att komma iväg. Klicka här för att läsa om hur du tar med din Eloflex på flyget.

 • Det finns många olika sätt att lasta in en Eloflex i en bil. Vi har sammanställt de fyra vanligaste tillvägagångssätten under Tips & Trix. Klicka här för att få tips om hur du lastar din Eloflex.

 • Det är två års garanti på alla elrullstolar från Eloflex. Tänk på att garantin endast gäller ursprungsköparen.

 • Vi har sammanställt Tips & Trix på vad du skall tänka på i samband med laddning av din Eloflex. Klicka här för att läsa mer om laddning.

 • En fulladdat Eloflex kan köras minst 30 km eller ungefär 5 timmar effektiv körning.

  Vid mycket kalla temperaturer (minusgrader) kan körsträckan påverkas och bli kortare än normalt.

Läs fler frågor