Senaste nytt från Eloflex

Det händer mycket Eloflex på och runt omkring företaget Eloflex. Här nedan kan du ta del av våra senaste nyheter.
Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev nedan så undviker du risken att missa några nyheter i framtiden.

Eloflex hopfällbar elrullstol resa flyga

Resa och flyga med Eloflex

Tack alla ni som har hört av er under sommaren för att berätta om era reseupplevelser tillsammans med Eloflex. Vi är både glada, stolta och rörda över alla positiva historier om hur vi har varit med och förbättrat våra användares liv och gett dem friheten tillbaka.
Eloflex hopfällbar elrullstol naturen

Eloflex i naturen

Alla borde ha rätt och möjlighet att få vistas i naturen, att värmas av solen, att andas frisk luft och att kunna njuta av lugnet. Med en hopfällbar elrullstol från Eloflex kan du få friheten tillbaka, även om du har svårt att gå, inte kan framföra manuell rullstol eller är lite äldre.
Eloflex hopfällbar elrullstol egna villkor

Gladare midsommar

Nu kan du fira midsommar på dina egna villkor. Nu kan du fira midsommar med släkt och vänner var de än befinner sig. Nu kan du känna dig fri och oberoende. Nu kan du få en glad midsommar!
Eloflex hopfällbar elrullstol skyddsväska

Skyddsväska till Eloflex

Nu finns det skyddsväskor till din Eloflex i lager. Perfekt för dig som vill vara lite extra rädd om din elrullstol vid transport, när du checkar in på flyget eller lastar stolen i bilen.
Eloflex hopfällbar elrullstol flyga resa

Alla har rätt att resa

Att resa är att utvecklas, uppleva nya kulturer, ge livet en extra krydda. Men vad händer om du har svårt att gå, är beroende av en elektrisk rullstol eller börjar bli till åren och inte har samma ork som förr?
Eloflex hopfällbar elrullstol Hjultorget

Succé på Hjultorget

Intresset för Eloflex hopfällbara elrullstolar på Hjälpmedelsmässan Hjultorget i Kista tidigare i veckan överträffade våra vildaste fantasier.

Prova Eloflex på Hjultorget

Välkommen till monter C:07 på hjälpmedelsmässan Hjultorget den 24-25 maj 2016 för att provköra Eloflex, Sveriges smartaste elrullstol.
Eloflex elrullstol hopfällbar film youtube video

Eloflex ger dig frihet

Tänk dig ett liv där du kan göra det du vill, när du vill. Tänk dig ett liv med friheten att välja vad du vill göra, var du vill vara och med vem du vill vara.
Eloflex elrullstol hopfällbar film youtube video

Sveriges smartaste elrullstol

Lätt, hopfällbar, kompakt och smidig. Titta på filmen så förstår du varför Eloflex är marknadens smartaste elrullstol.

Den sällsynta dagen

Idag uppmärksammar vi att det är Rare Disease Day, eller Sällsynta dagen som den kallas på svenska. En dag då ovanliga sjukdomar står i fokus.

Nya återförsäljare över hela Sverige

Intresset för Eloflex hopfällbara elrullstolar är stort vilket inte minst märks genom den ökande efterfrågan hos hjälpmedelsbutikerna.

Eloflex i fyra nya butiker

Hjälpmedelsteknik med fyra butiker i södra Sverige har efter…