Senaste nytt från Eloflex

Det händer mycket Eloflex på och runt omkring företaget Eloflex. Här nedan kan du ta del av våra senaste nyheter.
Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev nedan så undviker du risken att missa några nyheter i framtiden.

ny-väska-2018-eloflex-elrullstol

Ny förbättrad skyddsväska till Eloflex

Vi på Eloflex är noga med att lyssna på våra användare och ta till oss av synpunkter och förbättringsförslag. Under hösten har vi fått förslag från er användare och vi är nu mycket glada över att kunna släppa en ny förbättrad skyddsväska.

Bidrag vid köp av Eloflex

Grattis, nu kan alla som köper en hopfällbar elrullstol från Eloflex få tillbaka 25% av inköpspriset. Eloflex omfattas nämligen av regeringens nya elfordonspremie som har till syfte att främja klimatvänliga elfordon så som elcykel och eldrivna rullstolar.
eloflex-elrullstol-kina semester

Med Eloflex i Kina

Vi fick en semesterhälsning från Kina i veckan. Den var från Sven Andersson som besökt det stora landet i öst med sin Eloflex. Sven som kört över 90 km under sitt besök låter hälsa att det funkar utmärkt med Eloflex.
eloflex-flyga-iata-elrullstol-hopfällbar-resa-semester-flyg

Att flyga med din elrullstol.

Skall du ut och flyga med din Eloflex? Då rekommenderar vi att du läser igenom den senaste informationen på vår hemsida där vi samlat bra tips och dokument.
eloflex-mässa-hjälpmedel-elrullstol

Succé för Eloflex på mässan

Intresset för Eloflex hopfällbara elrullstolar på Hjälpmedelsmässan Hjälpmedel för Livskvalitet i Kista tidigare i veckan överträffade alla förväntningar. Vi vill nu tacka alla de trevliga och intresserade besökare.
eloflex-italien-hopfällbar-elrullstol-semester-resa-italien

Med Eloflex i Italien

Vi fick en semesterhälsning från Italien i veckan. Den var från Marianne och Lars som rest genom Europa med sin husbil för att förlänga sommaren.
fonder-handikappade-funktionshinder-hjälpmedel-eloflex-elrullstol

Att söka fonder för hjälpmedel.

Här får du tips på fonder och stiftelser för funktionshindrade och handikappade där du kan söka bidrag för köp av hjälpmedel så som elrullstol. Att söka bidrag i en fonder för hjälpmedel kan vara ett bra alternativ för dig som inte kan köpa en Eloflex själv.
eloflex-lasta-lyfta-bil-elrullstol-hopfällbar

Tips på hur du enklast lastar in din Eloflex i bilen

Lyfta, häva, ramp eller kran? Vi har sammanställt några tips på hur man enklast lastar in en Eloflex i bilen baserat på information och förslag från våra användare.
eloflex hjälpmedel för livskvalitet kistamässan elrullstol permobil

Träffa Eloflex på mässan

Eloflex ställer ut på mässan Hjälpmedel för livskvalitet den 8-9 november 2017. Mässan hittar du på Kistamässan i norra Stockholm.
eloflex hurtigruten hurtigrutten elrullstol hopfällbar permobil

Hurtigruten med Eloflex elrullstol

Vi fick en semesterhälsning från Norge i veckan. Den var från Maj som åkt Hurtigruten med sin Eloflex. Hon låter hälsa att det fungerade helt perfekt att åka runt på båten med en kompakt elrullstol från Eloflex.

Eloflex rekommenderar Airshells

Skall du ut och flyga med din Eloflex? I så fall vill vi tipsa dig om Airshells, ett bra sätt att skydda din elrullstol när du checkar in den på flyget. Airshells är en vadderad skyddsväska...

På camping med Eloflex

Eloflex hopfällbara elrullstol är perfekt för campingen och för turen med husbilen. Den låga vikten och den hopfällbara konstruktionen gör den enkel att lasta in i din egen bil.