Slideshow Items

  • hero

    ÅTERTA DIN FRIHET

    Nu presenterar vi en helt ny typ av elrullstolar som du lätt kan ta med i bilen och på resan.

    Kolla in våra elrullstolar

  • hero

    ELOFLEX ÄR UNIK

    Eloflex är lätt, smidig och hopfällbar. Helt enkelt precis så som en elrullstol borde vara.

    Kolla in våra elrullstolar

  • hero

    MARKNADENS FÖRSTA HYBRIDSKOTER

    Nu presenterar vi en helt ny typ av hybridskoter som du lätt kan ta med i bilen och på resan.

    Kolla in vår hybridskoter

  • hero

    ÅTERTA DIN FRIHET

    Nu presenterar vi en helt ny typ av elrullstolar som du lätt kan ta med i bilen och på resan.

    Kolla in våra elrullstolar

Lätt att lasta - enkel att ta med.

EXTREMT LÅG VIKT

Säker konstruktion med 2 års garanti.

HÖG KVALITET

Dubbla batterier för extra trygghet

LÅNG RÄCKVIDD

VÅRA BÄSTSÄLJARE

VÅRA BÄSTSÄLJARE

Slideshow Items

  • ELOFLEX F

    Eloflex F är marknadens mest populära elrullstol. Med unika egenskaper som hopfällbar, kompakt och en aluminiumram me...

    27 kg

    30 km

    Läs mer

    ELOFLEX F

    Eloflex F är marknadens mest populära elrullstol. Med unika egenskaper som hopfällbar, kompakt oc...

    27 kg

    30 km

  • ELOFLEX D2

    Eloflex D2 är en innovativ hopfällbar elrullstol. Den har samma smidiga design som våra andra elrullstolar men med en...

    14+16 kg

    30 km

    Läs mer

    ELOFLEX D2

    Eloflex D2 är en innovativ hopfällbar elrullstol. Den har samma smidiga design som våra andra elr...

    14+16 kg

    30 km

  • ELOFLEX P

    Eloflex P har en elektrisk tiltfunktion på sitsen som underlättar i och urstigning. Modell är framtagen för den som h...

    30 kg

    30 km

    Läs mer

    ELOFLEX P

    Eloflex P har en elektrisk tiltfunktion på sitsen som underlättar i och urstigning. Modell är fra...

    30 kg

    30 km

  • ELOFLEX S1

    Alla har rätt till ett aktivt liv och det är viktigt att inte begränsas i sin vardag eller på sin semester. Med Elofl...

    37,5 kg

    30 km

    Läs mer

    ELOFLEX S1

    Alla har rätt till ett aktivt liv och det är viktigt att inte begränsas i sin vardag eller på sin...

    37,5 kg

    30 km

  • ELOFLEX X

    Eloflex X har en unik konstruktion speciellt framtagen till våra äldre användare. Eloflex Modell X är marknadens mest...

    25 kg

    25 km

    Läs mer

    ELOFLEX X

    Eloflex X har en unik konstruktion speciellt framtagen till våra äldre användare. Eloflex Modell...

    25 kg

    25 km

  • ELOFLEX C

    Eloflex C är marknadens lättaste hopfällbara elrullstol. Tack vare en ram i kolfiber är vikten endast 16 kg. Perfekt...

    16 kg

    15 km

    Läs mer

    ELOFLEX C

    Eloflex C är marknadens lättaste hopfällbara elrullstol. Tack vare en ram i kolfiber är vikten en...

    16 kg

    15 km

rullstol med överlappande text

EN SMART ELRULLSTOL

Eloflex ger dig friheten tillbaka. Lätt, hopfällbar, kompakt och smidig. En hopfällbar elrullstol gör livet lite enklare för den som har svårt att gå, som inte kan köra manuell rullstol på egen hand och för den som helt enkelt börjar bli till åren.

Tack vare att Eloflex elrullstolar är hopfällbara och väger 5 ggr mindre än en traditionell elrullstol kan du ta med den i din egen bil. Äntligen slipper du vara beroende av Färdtjänst och handikapptransporter.

Läs mer 

VARFÖR VÄLJA ELOFLEX?

Med Eloflex kan du återta kontrollen över ditt liv och återupptäcka friheten att njuta av promenader, resor och utflykter med din egen bil. Äntligen finns det en praktisk och användbar elrullstol, designad i Sverige av rullstolsanvändare, för att göra ditt liv enklare och mer bekvämt.

Våra flexibla elrullstolar och elskotrar kan enkelt förvaras i garderoben, ger dig möjlighet att använda vanliga taxitjänster, boka flyg och tåg och fortsätta använda din egen bil eller en hyrbil när du är på semester. Eloflex är precis vad alla elrullstolar borde vara.

Upplev skillnaden med Eloflex och upptäck friheten på nytt!

HOPFÄLLBAR

Eloflex är en helt ny generation hopfällbara elrullstolar med unika egenskaper. Den fälls ihop med ett enkelt handgrepp vilket innebär att den tar lite plats, både hemma och i bilen, och den exceptionellt låga vikten gör den lätt att ta med. Med Eloflex får du tillbaka din frihet, en frihet som du kan fälla ihop och ta med dig överallt. 

LÅG VIKT 

En elrullstol från Eloflex väger upp till 80% mindre än en traditionell elrullstol. Att den dessutom är hopfällbar med ett enkelt handgrepp innebär en oslagbar kombination.

Den låga vikten och det kompakta formatet gör den enkel att lasta in i egen bil. Äntligen slipper du vara beroende av Färdtjänst och Handikapptransporter. Eloflex ger dig friheten tillbaka.

MODERN TEKNOLOGI 

Eloflex är utvecklad med den senaste tekniken. Högeffektiva batterier med Litiumteknologi är överlägsna de gamla blybatterierna, både till prestanda och i form av lägre vikt. De kraftfulla borstlösa motorerna som monterats direkt på respektive hjul är både tystare och effektivare än de motorer som används pà traditionella elrullstolar. Din Eloflex kommer alltid, till skillnad från många andra märken, med dubbla batterier.

Tillsammans gör allt detta att en Eloflex rullar hela 30 km på en enda laddning.

PÅ RESA  

Eloflex hopfällbara elrullstolar är perfekta för resan, utflykten med bilen och taxiresan på semestermålet. Nu kan du hälsa på barnbarnen eller släkt och vänner på dina egna villkor. 

Den kompakta utformningen och den höga körkomforten sätter dessutom inga begränsningar framme vid resmålet. Du tar dig enkelt runt i parken, på stan, i butiken och på kafé eller restaurang. Och tack vare den inte är bredare än en vanlig manuell rullstol kommer du också in på toaletten. något som tidigare varit nästan omöjligt med din elskoter eller din traditionella elrullstol. Eloflex är en allsidig och användbar elrullstol för alla tillfällen.

Läs mer om Eloflex

MARKNADENS FÖRSTA HYBRIDSKOTER

Precis som våra elrullstolar är vår elskoter lätt, hopfällbar, kompakt och bekväm att köra. Eloflex skoter är tillverkad för att fungera optimalt i det nordiska klimatet och på tuffare underlag. Du kommer ut året runt i alla miljöer. 

Eloflex elskoter väger betydligt mindre än en traditionell elskoter. Den låga vikten tillsammans med den hopfällbara designen gör den enkel att lasta in i bilen och ta med dig den på dagsutflykter och på semestern.

Läs mer

VANLIGA FRÅGOR

  • Ja, Eloflex elrullstolar uppfyller IATA och Transportstyrelsens alla krav för få tas med på flyget. Vi rekommenderar vi att du läser igenom informationen vi sammanställt under Tips & Trix innan din resa. Där beskriver vi proceduren, regelverket och våra egna erfarenheter i syfte att göra det lite enklare för dig att komma iväg. Klicka här för att läsa om hur du tar med din Eloflex på flyget.

  • Det finns många olika sätt att lasta in en Eloflex i en bil. Vi har sammanställt de fyra vanligaste tillvägagångssätten under Tips & Trix. Klicka här för att få tips om hur du lastar din Eloflex.

  • Det är två års garanti på alla elrullstolar från Eloflex. Tänk på att garantin endast gäller ursprungsköparen.

  • Vi har sammanställt Tips & Trix på vad du skall tänka på i samband med laddning av din Eloflex. Klicka här för att läsa mer om laddning.

  • En fulladdat Eloflex kan köras minst 30 km eller ungefär 5 timmar effektiv körning.

    Vid mycket kalla temperaturer (minusgrader) kan körsträckan påverkas och bli kortare än normalt.

Läs fler frågor