Senaste nytt från Eloflex

Det händer mycket Eloflex på och runt omkring företaget Eloflex. Här nedan kan du ta del av våra senaste nyheter.
Anmäl dig gärna till vårt nyhetsbrev nedan så undviker du risken att missa några nyheter i framtiden.

Eloflex till altaret

Eloflex blivit något av en pånyttfödelse som tagit Fredrik på fantastiska äventyr. Och nu har den tagit honom hela vägen till altaret, den mest fantastiska upplevelsen av dem alla!
eloflex test en12184 elrullstol hopfällbar testad och godkänd

Testad och godkänd

Kvalitet och hållbarhet är viktiga egenskaper för oss på Eloflex. Därför har vi låtit oberoende testinstitut testa och utvärdera våra hopfällbara elrullstolar.
promenad med Eloflex hopfällbara elrullstol

På promenad med Eloflex

Med Eloflex kan du njuta av långa promenader i sommar. Sol, natur och frisk luft gör gott för både kropp och själ. Med en hopfällbar elrullstol kan du fortsätta ha ett aktivt liv.
eloflex hopfällbar elrullstol midsommar

En gladare midsommar med Eloflex

Kan en hopfällbar elrullstol göra din midsommar gladare? Ja, vi tror det! Eloflex är en lätt och hopfällbar elrullstol som du enkelt tar med på resan eller i din egen bil.

Ta med elrullstolen i sommar

Eloflex hopfällbara elrullstol med låg vikt är enkel att lasta in i bilen. Ta med den till sommarstugan eller campingen, i husbilen eller på utflykten med bilen. Nu kan du hälsa på släkt och vänner på dina egna villkor.
nyhet-tillsammans-eloflex-hopfällbar-elrullstol

Delad glädje med Eloflex

Allt blir roligare tillsammans. Med en elrullstol från Eloflex kan du återgå till ett aktivt liv med promenader, resor och utflykter tillsammans med någon du tycker om. Ta med den till sommarstuga eller campingen...
resa london, semester, Eloflex hopfällbar elrullstol, elektrisk rullstol, vikbar, portabel, lätt, låg vikt, egen bil, flyg, resa, kompakt, smidig

Med Eloflex i London

Vi fick en semesterhälsning från England i veckan. Den var från Ewa-Marie som rest till London med sin Eloflex. Hon låter hälsa att det funkar utmärkt att ta sig fram på Londons gator, museer och sevärdheter.
tillbehör, nackstöd, vårdarstyrning, väska, batteri, fotstöd Eloflex hopfällbar elrullstol, elektrisk rullstol, vikbar, portabel, lätt, låg vikt, egen bil, flyg, resa, kompakt, smidig

Optimera din stol med Eloflex tillbehör

Med våra tillbehör kan du göra din Eloflex ännu smartare och anpassa den efter dina egna, individuella behov. Läs mer om vårdarstyrning, justerbar fotplatta, skyddsväska, nackstöd m.m.
elrullstol sommarstuga promenader hopfällbar lätt

En gladare påsk med Eloflex

Längtar du också ut, vill du ta en promenad eller vill du kunna följa med till sommarstugan i påsk? Då är Eloflex hopfällbara elrullstolar det perfekta hjälpmedlet för dig som har svårt att gå.
Leva fungera

Succé för Eloflex på mässan

Tack alla ni som kom till vår monter på Leva & Fungera-mässan i Göteborg tidigare i veckan. Och tack för allt beröm och alla positiva kommentarer. Vi är så klart oerhört glada över det enorma intresset och det fantastiska mottagandet av våra hopfällbara elrullstolar.
leva & fungera mässa göteborg eloflex

Provkör Eloflex på leva & fungera mässan i Göteborg

Nu kan du som bor i västra Sverige passa på att provköra Eloflex hopfällbara elrullstolar. Välkommen till vår monter på hjälpmedelsmässan Leva & Fungera den 4-6 april 2017. Du hittar oss i monter B09:61 nära scenen och kaféet vid entré 1.
Eloflex hopfällbar elrullstol, elektrisk rullstol, vikbar, portabel, lätt, låg vikt, egen bil, flyg, resa, kompakt, smidig

Sveriges smidigaste elrullstol

Äntligen, nu finns det en liten och smidig elrullstol som tar sig fram på trånga platser och genom smala dörrar. Eloflex är en ny generation elrullstolar med låg vikt och bara 60 cm bredd.