Nyhet! Eloflex D2 – en delbar modell

Vi är mycket stolta över att kunna presentera Eloflex D2! Med en lastvikt på 15,6 och 17,1 kg blir denna nya modell ännu enklare att lasta in i bilen och ta med sig överallt.

Eloflex D2 har tagits fram för att ytterligare underlätta livet med en hopfällbar elrullstol. Det unika med den här modellen är att den kan tas isär i två delar när du behöver lyfta elrullstolen för att exempelvis lasta in den i bilen, bära uppför trappor eller förvara den i en garderob eller annat litet utrymme. Den är precis som våra andra modeller både kompakt och stabil för en god komfort och ett tryggt användande. Max användarvikt på D2 är hela 160 kg.

Vi har ökat sittkomforten ytterligare med hjälp av ett ryggstöd som både kan vinklas och justeras på höjden. D2 har de luftfyllda bakhjulen som blivit uppskattade på flera av våra tidigare modeller tack vare sin stötdämpning och sitt grepp. Den har dessutom en fjädring i framgaffeln som gör att även framhjulen dämpar stötar på ojämna underlag.

För att sammanfatta modell D2 är den en riktigt bekväm och stabil elrullstol som erbjuder en enkel hantering både vid körning och lastning. Läs mer om modellen på vår produktsida för Eloflex D2 och kontakta din närmaste återförsäljare för att köpa en Eloflex!