Nya återförsäljare över hela Sverige

Intresset för Eloflex hopfällbara elrullstolar är stort vilket inte minst märks genom den ökande efterfrågan hos hjälpmedelsbutikerna runt om i Sverige. Eloflex har de senaste veckorna fått ett stort antal nya återförsäljare från Sundsvall i norr till Malmö i söder.

Det är fantastiskt kul att efterfrågan av Eloflex fortsätter att öka, och då inte bara hos våra slutanvändare utan också bland personalen i Sveriges hjälpmedelsbutiker, säger Vigand Nilsson från Eloflex. Att så många nya butiker väljer att plocka in Eloflex i sitt sortiment vittnar om att Eloflex är en unik produkt med många användningsområden. En produkt som experterna i butikerna runt om i Sverige verkligen tror på.

Att användaren finner Eloflex hos utvalda återförsäljare runt om i Sverige är viktigt. Eloflex är en helt ny företeelse som inte liknar några tidigare produkter på marknaden. Den behöver därför upplevas och provas i verkligheten, något som man nu kan göra hos någon av våra återförsäljare.

För mer information om våra återförsäljare, besök vår hemsida, www.eloflex.se

Observera att du alltid bör kontakta din lokala återförsäljare innan du besöker butiken för att boka tid för provkörning och för att kontrollera att butiken har Eloflex i lager.