Modell L blir ännu bättre

Eloflex L är vår populära standardmodell som funnits med sen början. Med punkteringsfria hjul, litet och kompakt format och låg vikt har den varit en uppskattad modell bland våra användare. Nu har vi bestämt oss för att göra den ännu bättre.

Efter succén med modell F har vi fått mängder av positiva kommentarer från våra användare som verkligen gillar det smarta fotstödet, det böjda ryggröret och möjligheten att ändra vinkel på ryggstödet.

Nu applicerar vi dessa förbättringar också på modell L. Priset däremot lämnar vi orört. Den nya förbättrade modell L kostar fortfarande bara 29 990 kr.

SMART FOTSTÖD
Modell L har nu fått ett nytt smart fotstöd med dubbla leder vilket innebär att det kan vikas in under sitsen. På så sätt undviker man att det är i vägen vid i och urstigning. Fotstödet kan monteras i två höjder.

FÄLLBAR RYGG
Modell L har nu ett justerbart ryggstöd som kan vinklas i tre olika fasta positioner för optimal sittkomfort. Ryggstödets vinkel justeras med ett enkelt handgrepp för ökad sittvariation.

BÖJT RYGGRÖR
För ökad sittkomfort har modell L nu fått ett ryggrör som är rundat bakåt så att det inte tar i ryggen när man sitter i stolen. Detta ger bättre ergonomi och bekvämare sittställning.