Min underbara Eloflex

Vi har fått en hälsning från Jeanne i Danmark som har haft sin Eloflex i två år nu. Hon berättar hur elrullstolen har gett henne möjligheten till ett fortsatt aktivt liv.

”Min underbara Eloflex! 2019 köpte jag min Eloflex för resor och utflykter med familjen och jag blev inte besviken. Den är lätt att styra, joysticken passar bra i handen (mitt barnbarn kallar den en ”cool spelstol med joystick”). Den är ganska off-road, men kan ha svårt med lös sand eller djupa sprickor i marken, men lite ojämna skogsvägar klarar den utmärkt.

Det är otroligt enkelt att ta den ut och in ut bilen själv. Jag har en kombi där den bara kan lutas in och ut. Jag tror att den var den första i sitt slag här på Bornholm 2019. Vårdpersonal och många andra har visat stort intresse och nyfikenhet för Eloflex. Jag kan rekommendera Eloflex till alla som vill ta sig fram på egen hand!

Fotot är på mig och min vän när vi besökte Bornholms Rovfågelshow under 2020.”