resa london, semester, Eloflex hopfällbar elrullstol, elektrisk rullstol, vikbar, portabel, lätt, låg vikt, egen bil, flyg, resa, kompakt, smidig

Med Eloflex i London

Vi fick en semesterhälsning från England i veckan. Den var från Ewa-Marie som rest till London med sin Eloflex. Hon låter hälsa att det funkar utmärkt att ta sig fram på Londons gator, museer och sevärdheter.

Ewa-Marie har tidigare varit i både Barcelona och på Kanarieöarna, resor och upplevelser som inte varit möjliga utan Eloflex hopfällbara elrullstol. Eloflex är helt fantastisk enligt Ewa-Marie, tack vare den är man en i gänget igen när man är ute och reser. Till sommaren planeras en ny resa, denna gång till Italien.

Eloflex är en hopfällbar och smidig elrullstol med låg vikt som du enkelt tar med på flyget. Tack vare sitt kompakta format är den smidig att köra även på trånga platser och genom smala dörrar. I hopfällbart läge är den lika liten som en medelstor resväska, och den låga vikten innebär att du enkelt kan lasta in den i taxin på resmålet eller i din egen bil.

Den moderna tekniken, dubbla batterier och avancerade motorer ger en körsträcka på över 30 km (5 timmars kontinuerlig körning) på en enda laddning. Äntligen finns det en praktisk och användbar elrullstol för dig som har svårt att gå och som vill ha friheten tillbaka. Med Eloflex blir livet lite enklare. Kanske dags att boka din nästa resa?

Vart skulle du resa om du hade en Eloflex?