Med Eloflex på Mallorca

Vi har besökt Mallorca med en Eloflex modell F för lite semester i värmen. Utflykter till öns mindre byar, vandringar, marknader, shopping och rundvandring i Palma stod på programmet och tack vare Eloflex var allt möjligt. Det kompakta formatet gjorde elrullstolen framkomlig överallt och dubbla batterier med en körsträcka på över 30 km innebar att vi kunde hålla igång från morgon till kväll.

Den vibrerande staden Palma har massor att erbjuda, från kyrkor och museum till shopping och underbar mat. Men det bästa med Mallorca är kanske ändå naturen, de pittoreska byarna och så klart stränderna. Under vår vecka upplevde vi allt utan problem tack vare Eloflex. Den hopfällbara elrullstolen gjorde det dessutom möjligt att hyra en vanlig bil för att ta oss runt på ön.

Såväl hotell som de flesta restauranger, museum och sevärdheter var anpassade och tillgängliga med rullstol. Den här resan har bevisat att man kan göra mer med en hopfällbar elrullstol från Eloflex. Friheten ökar, man blir självständig och man kan äntligen leva ett aktivt liv fyllt med resor och upplevelser igen.