Lastramp eller Airpad-dyna på köpet med modell X

När du beställer en elrullstol av modell X från någon av våra återförsäljare får du just nu en lastramp eller en Premiumdyna Airpad på köpet. Du väljer själv vilket av tillbehören du vill få med. Flera av våra återförsäljare erbjuder också hemleverans, provkörning utomhus eller löser det på annat sätt för att du ska få en trygg leverans utan risk för smittspridning. 

Eloflex Lastramp
Rampen är ett tillbehör som underlättar i- och urlastning i bilen för våra hopfällbara elrullstolar. Rampen är 40 cm bred och 180 cm lång. Den är vikbar på mitten och blir därför endast 95 cm när man lägger in den i bilen. Vikten på rampen är 7,5 kg och den maximala belastningen är 60 kg per ramp. Läs mer om lastrampen här.

Premiumdyna Airpad
Airpad är en fantastisk sittdyna som ökar komforten i din Eloflex. Med hjälp av en smart luftkammare i kombination med viskoelastiskt skum och en ventil kan dynans fasthet regleras till önskad hårdhet. Läs mer om Premiumdyna Airpad här.

Kontakta någon av våra 30 återförsäljare för mer information. Klicka här för att hitta din närmaste Eloflex-återförsäljare. Kampanjen finns kvar så långt lagret räcker.