eloflex-elrullstol-hopfällbar-kryssning

Med Eloflex på kryssning

Vi fick en semesterhälsning från Ingemar i Kungälv i veckan. Han var just hemkommen efter en till synes fantastisk kryssning över Atlanten tillsammans med sin Eloflex. Först flyg till Florida, sen en spännande båtresa tillbaka med Crown Princess (Princess Cruises). Så här skriver Ingemar i sin hälsning:

För några månader sedan köpte jag en Eloflex L-Plus och nu skulle jag ta med den på min första resa. Jag var såklart spänd på att se hur den skulle fungera i praktiken.

Nu, efter att ha flugit till Florida och sedan njutit av en kryssning över Atlanten tillbaka kan jag konstatera att allt fungerade perfekt. Kryssningsfartyget Crown Princess avgick från Fort Lauderdale för att stanna på ställen som Madeira, Gibraltar, Cartagena och Palma de Mallorca på sin resa.

Det blev en underbar kryssning med lugnt väder och fantastiska upplevelser, vilka alla möjliggjordes tack vara Eloflexen. På det fantastiska fartyget fungerade min Eloflex perfekt, och jag tog mig enkelt runt bland restauranger och matsalar, shopping, teater och så klart ute på däck.

Eloflexen var också perfekt varje gång vi steg iland. Den gav mig möjlighet att se mig omkring i städerna, och att följa med på ordnade utflykter och en del egna påhitt. De lokala taxichaufförerna, som först sa ”no no”, sken alltid upp som en sol och sa ”si si” efter att ha sett mig fälla ihop stolen.

Jag kan bara konstatera att en Eloflex verkligen ger frihet. Den är värd varenda krona. Jag har inget att klaga på.

Vart skulle du resa om du hade en Eloflex?