Jorden runt med Eloflex

Eloflex ger dig frihet, det kan Jakob intyga. Han tog med sig sin Eloflex och gjorde en drömresa tillsammans med sin fru Riitta. Olika flygningar tog dem till platser som Los Angeles, Scottsdale, Grand Canyon, Las Vegas, Death Valley, San Fransisco, Yosemite och Honolulu på Hawaii. Därifrån blev det kryssning till Vancouver i Kanada.

Inget av detta hade varit möjligt utan en elrullstol från Eloflex. Jakob, 53 år från Nyköping, har sedan nio år diagnosen primärprogressiv MS. 2018 köpte Jakob en Eloflex och sedan dess har det blivit flera spännande resor till platser som Rom, Aten, Muscat, Abu Dhabi, Dubai och nu alltså till USA och Kanada. I höst planeras en resa till Kina och Japan.

Det kompakta formatet och den hopfällbara konstruktionen gör Eloflex till den optimala resestolen. Den är enkel att ta med i hyrbil och vanlig taxi, den tar lite plats på hotellrummen, den är smidig att köra både inne och ute och framkomligheten är oslagbar, även på ojämna underlag.

Men bäst av allt är självständigheten och känslan av frihet. Dubbla batterier ger lång körsträcka så att man kan vara aktiv från morgon till kväll. Flyggodkända batterier och låg vikt gjorde flygresorna problemfria. Jakob berättar att han väckte stort intresse vart han än kom med sin Eloflex. Jakob bokade sin resa genom BIG-Travel.