Slideshow Items

 • hero

  EN NY GENERATION ELRULLSTOLAR

  Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, stark eller svag.
  Med en Eloflex får du utökad frihet hemma och på resan och slipper vara beroende av andra.

PRODUKTER FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Eloflex är en smart elrullstol som passar alla. Det spelar ingen roll om du är ung eller gammal, stark eller svag. Med en Eloflex får du utökad frihet hemma och på resan och slipper vara beroende av andra. Den låga vikten gör den lätt att lasta in i din egen bil. Äntligen slipper du vara beroende av Färdtjänst.

OBEROENDE FRIHET

Det är lätt att förstå hur en Eloflex på ett positivt sätt kan påverka vardagen för många människor. En hopfällbar lätt elrullstol är perfekt att ta med i bilen och på resan. En möjlighet som tidigare inte fanns eftersom normala elrullstolar väger mellan 80-150 kg och inte går att fälla ihop. 

Den kompakta utformningen och den höga körkomforten sätter dessutom inga begränsningar väl ute. Du tar dig enkelt runt i parken, på stan, i butiken och på ett kafé eller restaurang. 

Moderna flyggodkända batterier gör att du kan ta med din Eloflex även på flygresan.

KOMPAKT & SMIDIG

En traditionell elrullstol är stor, klumpig och väger ofta över 100 kg. Den är omöjlig att ta med i bilen och den tar mycket plats hemma och när man kör den. Men så behöver det inte vara. Eloflex är en ny modern typ av elrullstol gjort av aluminium eller kolfiber. Du fäller ihop en Eloflex med ett enkelt handgrepp vilket innebär att den tar lite plats, och den exceptionellt låga vikten gör den lätt att ta med i din egen bil.

Tack vare kompakta mått, bakhjulsdrift och samma sittkonstruktion som en manuell rullstol erhålls liknande prestanda. Vändradien är liten, precisionen hög. Äntligen finns det en liten och smidig elrullstol som tar sig fram på trånga platser och genom smala dörrar. Eloflex är en ny generation elrullstolar med låg vikt och bara 60 cm bredd.

Se våra modeller

AKTIVA ANVÄNDARE

Eloflex är ett perfekt komplement till dig som normalt använder en manuell rullstol, men som söker en smidig elrullstol att ta med i bilen och på resan. Hög sittkomfort, låg vikt och smidigt kompakt utförande ger dig samma möjligheter som din manuella rullstol.

Hemligheten är att en elrullstol från Eloflex väger upp till 80% mindre än en traditionell elrullstol. Dessutom är den hopfällbar med ett enkelt handgrepp.

SVAGA ANVÄNDARE

Har du kanske en neuromuskulär sjukdom som gör det svårt att rulla din manuella rullstol lite längre sträckor. Med Eloflex får du tillbaka friheten, du kan ta dig ut i vårsolen och få frisk luft i lungorna och fortsätta ha ett aktivt liv och slipper vara beroende av någon som puttar på. Samtidigt behåller du smidigheten som ger dig full access till kaféer, restauranger, butiker och toaletter.

ÄLDRE ANVÄNDARE

Eloflex är den perfekta elrullstolen när man som äldre vill ta en tur i parken. Den flexibla placeringen av joysticken tillåter den som sitter i att själv köra med vänster eller höger hand, alternativt placeras den på ryggstödet* så att den som går bredvid kan köra.

Eloflex finns i flera olika storlekar och passar alla brukare. Hög sittkomfort, en bekväm fotplatta och möjlighet att vika undan armstöd och fotplatta uppskattas av alla.

HOPFÄLLBAR & PORTABEL

Eloflex smarta konstruktion gör den hopfällbar på ett ögonblick. Likt en barnvagn viker man ihop stolen till en storlek att jämföra med en vanlig resväska. I kombination med den låga vikten blir Eloflex enkel att lyfta in i bilen, att ställa undan i garderoben när den inte används eller att checka in på flyget. Eloflex kan dessutom rullas i hopfällt läge vilket gör den extremt enkel att förflytta. Den låga vikten och det kompakta formatet gör den enkel att lasta in i egen bil och ha med på resa.

ELRULLSTOL I EGEN BIL

Att kunna ta med elrullstolen i egen bil ger så klart enorm frihet. En Eloflex är perfekt för dig som vill ta med elrullstolen till sommarstugan, på resan och semestern. Nu krävs inga ramper eller specialanpassningar. 

En Eloflex får plats i alla bilar. Nu kan du åka med kompisen, ta en vanlig taxi eller hyra en bil utan att behöva bekymra dig för din elektriska rullstol. Den låga vikten gör den lätt att lasta in i din egen bil.

PÅ RESAN

I hopfällt läge är Eloflex lika stor som en vanlig resväska. De flesta väger dessutom inte mer än strax under 30kg (beroende på modell) vilket gör den enkel att ta med på resan.

Det spelar ingen roll om du planerar att åka bort med egen bil, checka in på flyget, åka taxi eller ta en busstur med dina vänner, din Eloflex kan alltid följa med. Väl framme vid resans mål kommer du att uppskatta friheten med din Eloflex.

VÅRA BÄSTSÄLJARE

VÅRA BÄSTSÄLJARE

Slideshow Items

 • ELOFLEX F

  Eloflex F är marknadens mest populära elrullstol. Med unika egenskaper som hopfällbar, kompakt och en aluminiumram me...

  27 kg

  30 km

  Läs mer

  ELOFLEX F

  Eloflex F är marknadens mest populära elrullstol. Med unika egenskaper som hopfällbar, kompakt oc...

  27 kg

  30 km

 • ELOFLEX D2

  Eloflex D2 är en innovativ hopfällbar elrullstol. Den har samma smidiga design som våra andra elrullstolar men med en...

  14 + 16 kg

  30 km

  Läs mer

  ELOFLEX D2

  Eloflex D2 är en innovativ hopfällbar elrullstol. Den har samma smidiga design som våra andra elr...

  14 + 16 kg

  30 km

 • ELOFLEX P

  Eloflex P har en elektrisk tiltfunktion på sitsen som underlättar i och urstigning. Modell är framtagen för den som h...

  30 kg

  30 km

  Läs mer

  ELOFLEX P

  Eloflex P har en elektrisk tiltfunktion på sitsen som underlättar i och urstigning. Modell är fra...

  30 kg

  30 km

 • ELOFLEX C

  Eloflex C är marknadens lättaste hopfällbara elrullstol. Tack vare en ram i kolfiber är vikten endast 16 kg. Perfekt...

  16 kg

  15 km

  Läs mer

  ELOFLEX C

  Eloflex C är marknadens lättaste hopfällbara elrullstol. Tack vare en ram i kolfiber är vikten en...

  16 kg

  15 km

 • ELOFLEX Z

  Eloflex Z är vår, och marknadens mest exklusiva hopfällbara elrullstol. Den här modellen är för dig som vill ha det...

  23 kg

  30 km

  Läs mer

  ELOFLEX Z

  Eloflex Z är vår, och marknadens mest exklusiva hopfällbara elrullstol. Den här modellen är för...

  23 kg

  30 km

 • ELOFLEX S1

  Alla har rätt till ett aktivt liv och det är viktigt att inte begränsas i sin vardag eller på sin semester. Med Elofl...

  37,5 kg

  30 km

  Läs mer

  ELOFLEX S1

  Alla har rätt till ett aktivt liv och det är viktigt att inte begränsas i sin vardag eller på sin...

  37,5 kg

  30 km

 • ELOFLEX L

  Eloflex L är en kompakt modell för dig som värdesätter smidighet. Den är hopfällbar på några sekunder och du kan enke...

  25,5 kg

  30 km

  Läs mer

  ELOFLEX L

  Eloflex L är en kompakt modell för dig som värdesätter smidighet. Den är hopfällbar på några seku...

  25,5 kg

  30 km

 • ELOFLEX X

  Eloflex X har en unik konstruktion speciellt framtagen till våra äldre användare. Eloflex Modell X är marknadens mest...

  25 kg

  25 km

  Läs mer

  ELOFLEX X

  Eloflex X har en unik konstruktion speciellt framtagen till våra äldre användare. Eloflex Modell...

  25 kg

  25 km

 • ELOFLEX H

  I Eloflex modell H har vi gjort det omöjliga. En kraftig elrullstol, speciellt framtagen för våra tyngre och längre...

  42,5 kg

  40 km

  Läs mer

  ELOFLEX H

  I Eloflex modell H har vi gjort det omöjliga. En kraftig elrullstol, speciellt framtagen för vår...

  42,5 kg

  40 km

VANLIGA FRÅGOR

 • Ja, Eloflex elrullstolar uppfyller IATA och Transportstyrelsens alla krav för få tas med på flyget. Vi rekommenderar vi att du läser igenom informationen vi sammanställt under Tips & Trix innan din resa. Där beskriver vi proceduren, regelverket och våra egna erfarenheter i syfte att göra det lite enklare för dig att komma iväg. Klicka här för att läsa om hur du tar med din Eloflex på flyget.

 • Det finns många olika sätt att lasta in en Eloflex i en bil. Vi har sammanställt de fyra vanligaste tillvägagångssätten under Tips & Trix. Klicka här för att få tips om hur du lastar din Eloflex.

 • Det är två års garanti på alla elrullstolar från Eloflex. Tänk på att garantin endast gäller ursprungsköparen.

 • Vi har sammanställt Tips & Trix på vad du skall tänka på i samband med laddning av din Eloflex. Klicka här för att läsa mer om laddning.

 • En fulladdat Eloflex kan köras minst 30 km eller ungefär 5 timmar effektiv körning.

  Vid mycket kalla temperaturer (minusgrader) kan körsträckan påverkas och bli kortare än normalt.

Läs fler frågor