Eloflex hybridscooter kan tas med på resan

Under våren lanserade Eloflex en elscooter. Vi har funderat över hur en scooter skulle kunna bli lika bra och användbar som våra elrullstolar. Med visionen om att ge användaren frihet i vardagen och på resan tog vi fram en innovativ och helt ny variant av scooter – nämligen en hybridscooter.

Vi går tillbaka drygt fem år i tiden, till när Eloflex startades och började erbjuda lätta, hopfällbara elrullstolar. Med dessa fyllde vi ett hål på marknaden. Det behövdes en lätt, stabil och kompakt elrullstol som enkelt kunde transporteras i den egna bilen eller tas med på resan utan att det tummades på framkomligheten. Nu har vi gjort samma sak på scootermarknaden!

Eloflex S1 är en rejäl scooter och resescooter i ett och samma format. Det är den enda scootern på marknaden som har ställbar längd. I kort läge blir den kompakt och med låg svängradie så att du enkelt kan ta dig fram inne i butiker eller i andra trånga miljöer. I långt läge blir den rejäl och stabil så att du med hjälp av de breda 12”-hjulen kan ta dig fram även på ojämna underlag. För oss är det viktigt att friheten inte begränsas till sommarhalvåret, därför har vi utvecklat scootern för att den ska klara av det nordiska klimatet året runt.

Är du nyfiken på Eloflex hybridscooter? Läs mer om den på vår produktsida.