eloflex hurtigruten hurtigrutten elrullstol hopfällbar permobil

Hurtigruten med Eloflex elrullstol

Vi fick en semesterhälsning från Norge i veckan. Den var från Maj som åkt Hurtigruten med sin Eloflex. Hon låter hälsa att det fungerade helt perfekt att åka runt på båten (MS Richard With) med en elrullstol från Eloflex. Tack vare Eloflex kompakta format kommer man fram utan problem i matsalen, på däck, till hytten och i övriga utrymmen.

Det är helt underbart att kunna vara med igen, trots att jag inte kan gå så långt, säger Maj som redan börjat fundera på vart nästa resa skall gå.

Eloflex är en hopfällbar och smidig elrullstol med låg vikt som du enkelt tar med på flyg, båt, buss eller tåg. Tack vare sitt kompakta format är den smidig att köra även på trånga platser och genom smala dörrar. I hopfällbart läge är den lika liten som en medelstor resväska, och den låga vikten innebär att du enkelt kan lasta in den i taxin på resmålet eller i din egen bil.

Den moderna tekniken, dubbla batterier och avancerade motorer ger en körsträcka på över 30 km (5 timmars kontinuerlig körning) på en enda laddning. Äntligen finns det en praktisk och användbar elrullstol för dig som har svårt att gå och som vill ha friheten tillbaka. Med Eloflex blir livet lite enklare. Kanske dags att boka din nästa resa?

Vart skulle du resa om du hade en Eloflex?