eloflex-hopptimisten-elrullstol

Hopptimisten väljer Eloflex

Det är med stor glädje vi kan meddela att Marie Hav Lundkvist, kanske mer känd som Hopptimisten, har valt den hopfällbara elrullstolen från Eloflex som sitt nya förflyttningshjälpmedel.

Marie, som är en populär föreläsare och författare, lever ett aktivt liv med mycket resor och framträdanden i olika sammanhang och därför passar en smidig, kompakt och hopfällbar elrullstol extra bra. Eloflex är ju enkel att ta med på resor och i egen bil, och den är enkel att ta sig fram med, även på trånga platser och smala passager. Marie kommer från och med 1 mars 2018 att agera som ambassadör för Eloflex elrullstolar.

Mer information om Hopptimisten och hennes underbara och träffsäkra bok ”Med rullstol i grönsakshissen” finner du på www.hopptimisten.com

Marie driver tillsammans med sin man Sven-Erik dessutom Hopptimiststiftelsen som är en fond där behövande kan söka ekonomiskt bidrag och stöd för inköp av hjälpmedel. Hit kan man alltså vända sig för ansökan om bidrag om man vill köpa en Eloflex men har svårt att få ekonomin att gå ihop. Mer information om Hopptimistens insamlingsstiftelse finner du på www.hopptimiststiftelsen.com

Marie är en fantastisk människa och inspiratör fylld av hopp och optimism. Vi på Eloflex är både stolta och glada att Marie nu är ambassadör för våra hopfällbara elrullstolar.