Eloflex hopfällbar elrullstol, elektrisk rullstol, vikbar, portabel, lätt, låg vikt, egen bil, flyg, resa, kompakt, smidig

Ett gott nytt år med Eloflex

Vi på Eloflex ser tillbaka på ett helt fantastiskt år med våra hopfällbara elrullstolar. Vi är oerhört glada över det positiva mottagandet som våra elrullstolar fått. Tack alla ni som hört av er och berättat om hur Eloflex har förändrat era liv och gett er frihet och självständighet tillbaka.

2016 har varit ett otroligt roligt år på många sätt. Vi på Eloflex älskar vårt jobb och är stolta över att kunna göra livet lite enklare för den som har svårt att gå. Resan har just börjat och vi ser nu fram mot ännu ett spännande år tillsammans med våra återförsäljare, samarbetspartner och minste minst er, våra användare.

Vi tänker fortsätta kämpa för att kännedomen om en ny generation hopfällbara elrullstolar når ut till alla. Vi skall göra allt vi kan för att Eloflex skall bli tillgänglig för fler genom landsting och hjälpmedelscentraler. Vi hoppas ni fortsätter stödja oss i vårt arbete.

Nu önskar vi er alla ett Gott Nytt År!
Vännerna på Eloflex.