En godare jul med Eloflex

Med en elrullstol från Eloflex får du friheten tillbaka och du kan leva ett aktivt liv igen. Och eftersom den är hopfällbar och har låg vikt tar du enkelt med den i din egen bil när du hälsar på släkt och vänner nu i jul. Det kompakta formatet gör den framkomlig över allt.

2018 är snart slut och vi på Eloflex kan se tillbaka på ett fantastiskt år. Eloflex har på bara några få år blivit marknadens populäraste och mest sålda elrullstol. Vi finns nu i åtta länder och räknar med fortsatt expansion under 2019.

Vi älskar verkligen vårt jobb och det bästa av allt är den positiva återkopplingen som vi fått från tusentals användare under året. Vi är både stolta och glada över att kunna påverka människors liv till det bättre. Att kunna ge frihet till någon som har svårt att gå, eller att kunna göra livet lite enklare för någon som är sjuk, det känns som den bästa julklapp vi kan önska oss.

Vi på Eloflex vill önska alla våra användare, vänner, återförsäljare, förskrivare, följare och påhejare en riktigt God Jul!