Glad påsk önskar Eloflex

Vi på Eloflex vill önska er en härlig påskhelg! Och även om det traditionella firandet inte blir som vanligt hoppas vi ändå att påsken bjuder på mycket gott och utevistelse i det friska vårvädret. Med Eloflex tar du dig enkelt ut i naturen även på egen hand för att njuta av vårsolen. Håll avstånd till varandra och tänk på din egen och andras hälsa.

Eloflex finns i flera olika modeller och som passar för olika behov.

Eloflex F
F är modellen som har blivit vår populära allroundstol. Med starka motorer och batterier tar den dig 30 km på en laddning. Du fäller enkelt ihop den så att den får plats i en vanlig personbil. Läs mer om modell F här!

Eloflex P
P är en elrullstol för de som behöver extra stöd att resa sig. Sitsen har en elektrisk tiltfunktion som ger användaren extra styrka när det är dags att ställa sig. Det är även en praktisk funktion när man behöver komma lite högre upp för att till exempel nå upp på hyllor och liknande. Läs mer om modell P här!

Eloflex X
X är modellen som fälls ihop som många av de klassiska rullstolarna, dvs som ett kryss. X är specifikt framtagen för våra äldre användare och är marknadens enda senior-elrullstol. Även denna rullstol får enkelt plats i bilen och har en lång körsträcka på en laddning. Läs mer om modell X här!

Eloflex H
H är modellen som är specifikt framtagen för våra längre eller tyngre användare upp till 200 kg, eller för de som rör sig mycket i naturen. H är en kraftfull rullstol vars hjul tar dig fram även i tuffare terräng. Med Eloflex H tar du dig hela 40 km på en laddning. Läs mer om modell H här!

Eloflex L
L är originalmodellen som satte Eloflex på kartan. De punkteringsfria däcken tar dig fram på ett säkert sätt i hela 30 km på en laddning. Det kompakta formatet och marknadens minsta svängradie gör L till den perfekta stolen inomhus och i trånga miljöer. Läs mer om modell L här!