Eloflex hopfällbara elrullstol ger dig möjlighet till vinterpromenader och frisk luft

Frisk luft med Eloflex elrullstolar

Nu är vintern här men det behöver inte betyda att du måste spendera dagarna inomhus. Med en hopfällbar elrullstol från Eloflex kan du ta dig ut på egen hand och känna energin från vintersolen och få frisk luft i lungorna. Eloflex ger dig friheten tillbaka, även om du har svårt att gå eller inte kan framföra manuell rullstol.

Det är lätt att förstå hur Eloflex på ett positivt sätt kan förändra vardagen för många. En promenad på dina egna villkor ger energi och glädje. Eloflex PLUS-modeller har extra stora hjul för att fungera även på ojämna vintriga underlag och på grusade vägar. En hopfällbar elrullstol med låg vikt är dessutom perfekt att ta med i bilen och på resan. Nu kan du hälsa på släkt och vänner eller boka en resa till värmen. Nu kan du känna dig fri och oberoende.

Med en hopfällbar elrullstol kan du dessutom minska ditt beroende av hjälp från andra. Du kan förflytta dig själv, ta den väg du själv önskar och stanna när och var du vill. Men ökad frihet kommer också självförtroende, glädje och en känsla av självbestämmande.

Eloflex väger bara 26 kg och tar lika lite plats som en medelstor resväska i hopfällt läge. Den smarta kompakta utformningen gör Eloflex till ett lika smidigt alternativ som en manuell rullstol, som du enkelt navigerar runt i parken, på stan, i butiker, på restauranger och andra trånga platser.