Med Eloflex i Frankrike

Vi fick en semesterhälsning från La Rochelle i veckan. Den var från Arlette och hennes man som besökt den franska Atlantkusten med sin Eloflex. De låter hälsa att den fungerar alldeles utmärkt på de gamla kullerstensgatorna nere vid hamnen och att det var enkelt att se sig omkring i staden med hjälp av Eloflex. Det blev många promenader varje dag och en hel del utflykter med hyrbilen eftersom man enkelt kan fälla ihop och lasta in en Eloflex i en vanlig bil.

La Rochelle är en vacker plats, bland annat känd för inspelningarna av Fångarna på fortet. Här njuter man av fisk och skaldjur från havet och goda viner från regionen. Med en Eloflex får man friheten tillbaka och man kan fortsätta resa och leva ett aktivt liv även om man har svårt att gå.

Eloflex är en hopfällbar och smidig elrullstol med låg vikt som du enkelt tar med på flyget. Tack vare sitt kompakta format är den smidig att köra även på trånga platser och genom smala dörrar. I hopfällbart läge är den lika liten som en medelstor resväska, och den låga vikten innebär att du utan problem kan lasta in den i din egen bil.

Den moderna tekniken, dubbla batterier och avancerade motorer ger en körsträcka på över 30 km (5 timmars kontinuerlig körning) på en enda laddning. Äntligen finns det en praktisk och användbar elrullstol som gör livet lite enklare. Vart skulle du resa om du hade en Eloflex?

Vart skulle du resa om du hade en Eloflex?