Många av våra användare har hört av sig med önskemål och förslag på en ny förvaringsväska till Eloflex. Vi har tagit till oss av era förslag och presenterar nu en helt ny förvaringsväska.

Den nya förvaringsväskan består av en bottenplatta med fyra mindre hjul. Väskan öppnas upp helt och hållet för att det skall vara enkelt att ställa in sin Eloflex. När väskan är stängd kan elrullstolen enkelt rullas runt och förflyttas tack vare de fyra transporthjulen under väskan. Två handtag på väskans överdel gör det enkelt att både rulla och lyfta väskan med stolen i.

På väskornas sidor finns det praktiska fack för förvaring av dyna, joystick, laddare eller andra tillbehör. Den nya förvaringsväskan finns i två storlekar. En lite större som är avsett för modell X och en som passar modellerna L, P och F.

Fler nyheter:

 • Eloflex elrullstol för barn och unga2023-09-20 - 08:56

  Eloflex K är en liten, lätt och hopfällbar elrullstol för barn och unga. Modell K ger frihet och rörlighet för barn och unga som har svårt att gå. Den passar bra för barn och ungdomar mellan 7 och 15 år.

 • Eloflex – Top 52023-08-21 - 15:42

  Att Eloflex förändrar vardagen, ger ett enklare liv och större frihet är något vi ofta får höra från våra användare. Men vad är egentligen det bästa med en hopfällbar elrullstol från Eloflex? Vi har ställt frågan till våra användare. Så här svarar de:

 • Vi som gillar Eloflex2023-07-15 - 15:49

  I Facebook-gruppen ”Vi som gillar Eloflex” kan du få kontakt med andra Eloflexanvändare för att utbyta erfarenheter, få svar på dina frågor och ta del av smarta tips som rör Eloflex.

 • Tips inför flygresan2023-06-05 - 15:56

  Äntligen sommar! Vilka äventyr planerar du med din Eloflex under semestern? Om du ska ut och flyga kommer här några tips.

 • Eloflex ger dig friheten tillbaka!2023-05-09 - 16:01

  Vi vill att fler ska upptäcka nyttan med Eloflex och har därför tagit fram en film som berättar om oss och våra produkter.