Träffa Eloflex på mässan i Göteborg

I januari 2019 är det premiär för Fokus Hjälpmedel i Göteborg. Hjälpmedelsmässan arrangeras 22-23 januari på Prioritet Serneke Arena i Göteborg och fokus ligger på fortbildning, inspiration och utveckling.

Det här är en komplett hjälpmedelsmässa med alla tongivande leverantörer och Eloflex finns självklart på plats för att visa sina hopfällbara elrullstolar. Självklart kan man provköra vårt ordinarie sortiment men man kan också se och prova vår nya modell X samt vår intuitiva vårdarstyrning. Välkommen att besöka Eloflex i monter B:06.

Fokus Hjälpmedel erbjuder relevant fortbildning för förskrivare och hjälpmedelskonsulenter. Genom intressanta och aktuella föreläsningar och genom workshops där tillfällen till praktiska övningar ges får besökarna chans att utveckla sig i sin yrkesroll. På den stora leverantörsutställningen med alla tongivande leverantörer presenteras de senaste produkterna av de kunniga utställarna – allt för att du som besökare ska få ut så mycket som möjligt av ditt besök.

Mässan är öppen mellan 09.00 – 16.00 båda dagarna.

Prioritet Serneke Arena
Datum: 22-23 januari 2019
Tid: 09.00 – 16.00
Plats: Krutvägen 2-4, 415 28 Göteborg

Fri entré och alla är välkomna. Anmäl dig på www.fokushjalpmedel.se