Eloflex hopfällbar elrullstol flyga resa

Alla har rätt att resa

Sommaren och semestern närmar sig med stormsteg och det är hög tid att du börjar planera din ledighet. Hur ser din drömsemester ut? Kanske vill du ta flyget till USA eller söderut till Medelhavet. Eller kanske nöjer du dig med en bilsemester för att hälsa på familj och släkt. Har du kanske drömmar om att ta en tur med husvagnen eller husbilen. Eller föredrar du en busstur med dina vänner i pensionärsklubben?

Att resa är att utvecklas, uppleva nya kulturer, ge livet en extra krydda. Men vad händer om du har svårt att gå, är beroende av en elektrisk rullstol eller börjar bli till åren och inte har samma ork som förr? Med Eloflex hopfällbara elrullstolar får du tillbaka din frihet och kan börja planera för nästa resa. Det är enkelt att flyga med Eloflex elrullstolar.

Eloflex är en helt ny generation hopfällbara elrullstolar med unika egenskaper, perfekta för resan, utflykten med bilen, bussresan till Ullared och taxiresan i New York. Den exceptionellt låga vikten gör den lätt att ta med. Den fälls ihop med ett enkelt handgrepp vilket innebär att den tar lite plats, både hemma och i bilen. Effektiva batterier och två starka motorer av senaste teknologi medger över 30 km körning på en enda laddning. Den smarta kompakta utformningen gör Eloflex till ett lika smidigt alternativ som en manuell rullstol, som du enkelt navigerar runt i butiker och på trånga platser. Du kommer att ta obetydlig plats på restauranger och kaféer och du kommer in på en vanlig handikapptoalett.

Dela det här inlägget med någon som du tror skulle vilja ha en hopfällbar elrullstol eller gilla Eloflex på Facebook för att sprida budskapet om en helt ny generation hopfällbara elrullstolar som gör livet lite enklare för den som har svårt att gå.