eloflex-flyga-iata-elrullstol-hopfällbar-resa-semester-flyg

Att flyga med din elrullstol.

Skall du ut och flyga med din Eloflex? Då rekommenderar vi att du läser igenom den senaste informationen på vår hemsida. Där beskriver vi proceduren, regelverket och våra egna erfarenheter i syfte att göra det lite enklare för dig att komma iväg. Där kan du också skriva ut de dokument som du bör ha med dig på resan.

 

 

Att resa är att utvecklas, uppleva nya kulturer, ge livet en extra krydda. Men vad händer om du har svårt att gå, är beroende av en elektrisk rullstol eller börjar bli till åren och inte har samma ork som förr? Med Eloflex hopfällbara elrullstolar får du tillbaka din frihet och du kan fortsätta leva ett aktivt liv med resor, promenader och utflykter med egen bil.

Eloflex är en helt ny generation hopfällbara elrullstolar med unika egenskaper, perfekta för resan, utflykten med bilen, bussresan till Ullared och taxiresan på semesterorten. Den har flyggodkända batterier och kan tas med på flyget utan kostnad. Den fälls ihop med ett enkelt handgrepp vilket innebär att den tar lite plats, både hemma, på hotellrummet och i bilen.