Med Eloflex i fjällen

Med en hopfällbar elrullstol från Eloflex får du friheten tillbaka och du kan leva ett aktivt liv igen. I veckan fick vi en semesterhälsning från Marie som varit i Haglebu i Norge och testade Eloflexen i fjällmiljö. Hon berättar med entusiasm om hur Eloflex tog sig upp till toppen via de branta grusvägarna så att hon kunde uppleva den fantastiska utsikten.

Tillsammans med sin vän Ann-Marie och sin man Sven-Erik kunde de uppleva den norska fjällvärlden tack vara Eloflex. Marie använder modell L-Plus som har dubbla batterier, extra starka motorer och lite större luftpumpade däck som ger bra grepp på ojämna underlag. Fem timmars användning och en körsträcka på över 30 km utan laddning ger oslagbar räckvidd.

Du fäller enkelt ihop din Eloflex och tar med i din egen bil. Perfekt för semestern, på campingen, i husbilen och vid sommarstugan. Låg vikt och flyggodkända batterier innebär dessutom att du kan checka in den på flyget utan kostnad eller ta med den på tåget, bussen eller båten.

Äntligen finns det en praktisk och användbar elrullstol som gör livet lite enklare för den som har svårt att gå. Upplev mer med Eloflex!

Vart skulle du resa om du hade en Eloflex?