Efterlängtad nyhet: fällbar joystickförlängning

Nu lanserar vi en mycket efterlängtad nyhet, nämligen joystickförlängningar i två varianter. Många av våra längre användare har önskat möjligheten att ha joysticken längre fram så att körställningen blir mer avslappnad och ergonomisk. Det har också varit önskvärt att kunna fälla ner joysticken för att kunna köra in elrullstolen hela vägen fram till bordet. 

Nu har vi tagit fram två varianter av förlängningar till joysticken för att passa alla tänkbara behov. Den kortaste varianten förlänger 20-50 mm. Det ger en knappt märkbar förlängning som gör att de kortare användarna fortfarande får en bekväm körställning. Denna rekommenderar vi därför till er som bara vill ha möjlighet att kunna fälla ner joysticken och vid behov kunna förlänga en aning. Den andra varianten förlänger armstödet med 70-100 mm, den rekommenderar vi till er som är runt 180 cm eller längre och som tycker att joysticken sitter för nära i originalutförande. Även den längre varianten kan fällas.

Förlängningarna passar till modellerna L, F och X.

Förlängningarna säljs som ett tillbehör och kan enkelt fästas i din befintliga joystick. Kontakta din närmaste återförsäljare så hjälper de dig.