En hopfällbar elrullstol från Eloflex med låg vikt är perfekt att ta med på flyget och att lasta i taxin på semestermålet.

Med Eloflex i Thailand

Vi fick en semesterhälsning från Thailand i veckan. Den var från Dennis som rest till Thailand med sin Eloflex. Att döma av bilderna verkar det inte gå någon nöd på varken Dennis eller elrullstolen i den 34 gradiga värmen. Kul att se att Eloflex blir så liten i hopfällt läge att den till och med får plats i en Tuk-Tuk (3-hjulig mopedtaxi).

Eloflex är en hopfällbar och smidig elrullstol med låg vikt som du enkelt tar med på flyget. Tack vare sitt kompakta format är den smidig att köra även på trånga platser och genom smala dörrar. I hopfällbart läge är den lika liten som en medelstor resväska, och den låga vikten innebär att du enkelt kan lasta in den i taxin på resmålet eller i din egen bil.

Den moderna tekniken, dubbla batterier och avancerade motorer ger en körsträcka på över 30 km (5 timmars kontinuerlig körning) på en enda laddning. Äntligen finns det en praktisk och användbar elrullstol för dig som har svårt att gå och som vill ha friheten tillbaka. Med Eloflex blir livet lite enklare. Kanske dags att boka din nästa resa?

Vart skulle du resa om du hade en Eloflex?