Eloflex till altaret

Fredrik från Göteborg har hört av sig till oss och berättat en fantastisk historia som vi gärna vill dela med oss av. Så här skriver Fredrik:

”Eloflex har öppnat en helt ny värld för mig efter det att jag blivit rullstolsburen. Inte nog med att jag kan följa med ut med bilen på både det ena och det andra äventyren. Stolen är hanterbar och går bra att transportera i den egna bilen. Vi har också givet oss ut på spännande resor till Spanien och till Borneo. Eloflex går utmärkt att ta med som bagage på flyget, tack vare den relativt lätta vikten och batteri konstruktionen, som är tillåten på flygningar.

För mig har Eloflex blivit något av en pånyttfödelse som tagit oss omkring på fantastiska äventyr. Och nu har den tagit mig hela vägen till altaret, kanske den mest fantastiska upplevelsen av dem alla!”

Vi på Eloflex blir både stolta och rörda över att vi kan vara med och påverka, och förbättra våra användares liv. Vår målsättning har sedan starten varit att ge människor som har svårt att gå friheten tillbaka. Återkoppling som denna vittnar om att vi lyckats.

Vi säger stort grattis till dig Fredrik. Tack för att du hörde av dig, och kör försiktigt i framtiden.